Gloria Bistriţa-ASA Tg. Mureş 2-1. Emoţii pentru play-off

sursa: cfgloria.ro

Chiar dacă a învins-o sâmbătă pe ASA Tg. Mureş, Gloria nu stă deloc liniştită după această rundă. O victorie fără gol primit o ajuta enorm de mult pe formaţia noastră, care astfel putea să devanseze Mureşul în clasament prin avantajul rezultatelor directe. Golul primit pe finalul partidei a egalat situaţia dintre cele două formaţii, având în vedere că în partida tur ASA a câştigat tot cu 2-1. Astfel se va lua în calcul golaverajul, capitol la care mureşenii au o situaţie mult mai bună.

Gloria depinde acum de celelale rezultate şi trebuie neapărat să câştige sâmbăta viitoare la Satu-Mare, chiar şi asa, nefiind sigură de prezenţa în play-off.

Echipa trimisă în teren: Oghinciuc – Sânmărtean, Chibulcutean, Hlinca, Polgar – Ţîrca (Feher 65), Fizeşan, Ţegle (Budăcan 65), Chiţu – Brumă, Curtuiuş (Nalaţi 85).

Începutul meciului este modest, prima acţiune clară s-a petrecut abia în minutul 44. Marian Chiţu are o execuţie de excepţie şi îl învinge pe Botoşer cu un şut dinafara careului. Se intră la cabine, iar echipa alb-albastră are un avantaj de un gol. ASA Tg. Mureş revine hotărâtă de la vestiare, în încercarea de a egala. Gloria se apară bine, iar Cristian Coroian întăreşte mijlocul, îi trimite în teren pe Feher şi Budăcan. Mutare inspirată, Budăcan pasează perfect pentru Brumă care înscrie din câţiva metri. 2-0 pentru Gloria din minutul 76! În minutul 89, Amauri cade în careu iar oaspeţii obţin o lovitură de la 11 metri, execută Bobi Verdeş şi reduce din diferenţă. Cu acest gol cele două echipe devin egale la rezultatele directe, iar departajarea se face după criteriul golaverajului.

În ultima rundă Gloria va evolua în deplasare cu Olimpia Satu-Mare ,iar ASA Tg. Mureş cel mai probabil va câştiga cu 3-0 la masa verde, partida cu FC Universitatea Craiova. În acest moment Mureşul are golaveraj 22-14 iar Gloria Bistriţa 22-19.

”Eram nevoiţi să câştigăm acest meci şi l-am câştigat până la urmă. Felicit jucătorii pentru modul în care au evoluat, cu ambiţie. Din păcate, golul pe care l-am primit pe final de meci este un gol care ne face să stăm la mâna rezultatelor, să aşteptăm rezultate din alte părţi. Dacă învingeam cu 2-0 sau doar cu 1-0 eram la mâna noastră şi trebuia să câştigăm la Satu Mare. Aşa, suntem la mâna altora. Să vedem ce se întâmplă şi în ultima etapă. Oricum, mergem la Satu Mare să învingem. Nu ştiu dacă a fost penalty, nu am văzut faza şi nu pot comenta. Nici nu mai contează, golul primit rămâne şi face cât o înfrângere. Nu mai comentez arbitrajul, atunci când o facem suntem chemaţi la comisii, suntem practic cu pumnul în gură. Suntem în România şi orice e posibil, să se joace alte partide la alte ore, să promoveze o echipă care a lipsit din fotbalul românesc până de curând”, a declarat antrenorul principal Cristian Coroian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5