Gloria Bistriţa, învinsă de CS Mioveni, cade două locuri în clasament

Gloria Bistriţa a pierdut cu 1-o în faţa formaţiei CS Mioveni, în cea de a 17-a etapă a Seriei B din Liga a II-a. Cu această „performanţă”, Gloria cade de pe locul 4 pe locul 6! 

Cea mai importantă ocazie a bistriţenilor a fost irosită de Nalaţi, în prima repriză, acesta şutând puţin peste poartă dintr-o lovitură liberă. Gălan a ratat pentru Mioveni în minutul 33, dintr-o lovitură de la 25 m. Din minultul 64, Gloria a avut superioritate numerică, după eliminarea lui Popa care a intrat dur la Fizeşan. Nici în aceste condiţii, Gloria nu a reuşit să marcheze.

Gloria Bistriţa: Albuţ – Ţîrcă, Hlinca, Matei, Polgar – O. Bucur, Nalaţi, Fizeşan, Chiţu (Susu-min. 45) – Gaşpar (Antonache – min. 66), A. Pop. (Brumă – min. 45). Rezerve: Oghinciuc, Budăcan, Brumă, Chibulcutean, Feher, Gaşpar, Susu.

„Fără să câştigăm, fără să adunăm puncte, nu avem cum să prindem play-off-ul. Este o nebuloasă şi pentru noi faptul că nu reuşim să marcăm. În meciurile amicale am marcat cel puţin un gol, din păcate, în meciurile oficiale nu reuşim să fim periculoşi, e o problemă la care lucrăm de ceva timp, deocamdată fără rezultat.

         Am avut şi jucători suspendaţi, însă asta nu e o scuză pentru evoluţia noastră, care nu poate fi comentată. Golul putea fi evitat, Albuţ a scăpat mingea pe sub el, se întâmplă aşa ceva, dun păcate, nu am reuşi noi să fim periculoşi şi să dăm gol”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Cristian Coroian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5