Fotbal. Liga I, etapa a 31-a

Gloria Bistriţa – Gaz Metan Mediaş 0-0

Am jucat cu sabia deasupra capului

Partida de joi, 5 mai, din Parcul Municipal, de la ora 15,30 dintre echipele Gloria şi Gaz Metan Mediaş s-a disputat cu o dublă încărcătură. Prima ar fi că echipa noastră trebuia neapărat să câştige acest joc pentru a ne salva de la retrogradare, iar a doua, oaspeţii de la Mediaş pentru a-şi acumula cele trei puncte şi a se plasa în plutonul pentru URFA League. În final, trebuia să ne mulţumim şi cu un egal, aici amintim echipa lui Puştai, care nu este la îndemâna oricui să scoată vreun punct, ţinând cont de transferurile făcute şi de jocul lor. La acest scor amintim cele două penalty refuzate de centralul zălăuan Unimatan Paul, care trebuiau, sau cel puţin unul, la faultul în careul asupra lui Ciprian Petre, acesta a trecut cu vederea, dar i-a fost uşor să-l elimine pe Szukala şi a ne lăsa în 10 oameni.

Una peste alta, echipa noastră s-a dăruit la maxim pentru cele trei puncte puse în joc, fiind foarte aproape de a le cuceri, ţinând cont de situaţiile uriaşe pe care le-am avut. Amintim faptul că Nae Manea a improvizat linia ofensivă, jucând fără cele două vârfuri Cavalli şi Bâlbă, ambii accidentaţi.

Prima ocazie a gazdelor s-a petrecut în min. 9, când Pleşca parează o loviră de cap a lui Keita, balonul îi revine jucătorului nostru, trimite din nou spre poartă, dar Pârvulescu respinge de pe linia porţii – situaţie de gol pentru noi. Min. 22 – fostul jucător al Bistriţei, Bawab, trimite mingea cu capul peste poarta lui Albuţ. Trei minute mai târziu, Keita centrează de pe partea dreaptă, dar portarul Pleşca prinde mingea înainte ca aceasta să ajungă la Curtuiuş. Min. 33 – cea mai mare ocazie a oaspeţilor – Eric întoarce defensiva noastră, iar de la marginea careului şutează foarte puţin de buturile lui Albuţ. Min. 52 – ocazie mare pentru Bistriţa, Keita a pătruns pe dreapta găsindu-l pe Curtuiuş în apropierea careului mic, acesta şutează puternic, însă Pleşca a respins. Min. 56 – Eric îl lansează pe Bawab, acesta dejoacă pasul la offsaid al fundaşilor bistriţeni, însă Albuţ iese inspirat şi reţine din faţa atacantului. Min. 66 – ratare imensă a lui Tudose la lovitura liberă executată în careu, Szukala a recentrat cu capul paralel cu poarta din 4 m, balonul a ajuns la Tudose, care trebuia doar să împingă balonul în poartă, dar a trimis mult peste. Min. 70 – Nalaţi îl deschide pe Ciprian Petre, acesta cade în careul Gazului, arbitrul trecând cu vederea. Min. 72 – o nouă ocazie pentru Gloria. Szukala a primit în 8 m, în poziţie centrală, a şutat în blocajul făcut de adversari, bistriţenii au cerut penalty pentru un presupus henţ, dar din nou centralul nu vede nimic. Min. 83 – Velcovici şutează din afara careului, iar Pleşca trimite în corner.

De menţionat faptul că echipa noastră a jucat minus un om din min. 74, când Szukala a văzut roşu în faţa ochilor în postură de ultim apărător la intrarea lui Alin Liţu.

Au jucat: GLORIA: Albuţ (cpt.), C. Petre, Năstase, Velcovici, Achim, Nalaţi, Curtuiuş, Keita, Szukala, Anton şi Băjenaru. Au mai intrat: Tudose, Costache. Antrenor – Nicolae Manea, ajutat de secunzii Sebastian Moga şi Sandu Negrean, iar antrenor cu portarii – Aurel Nalaţi. Medicul echipei – Radu Caizer.

GAZ METAN: Pleşca, Hoban, Akaki, Vukadinovic, Buzean, Bozeşan, Kubala, Muntean, Eric, Pârvulescu şi Bawab. Antrenor: Cristian Puştai, ajutat de secunzii – Flavius Şomfălean şi Dan Matei.

Partida a fost condusă de Unimatan Paul (Zalău) – la centru, iar la cele două linii de Hulubei Daniel (Vaslui) şi Artenie Ovidiu (Vaslui).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5