Încă o victorie în amicale. Olimpia Satu Mare-Gloria Bistriţa 1-3

Gloria Bistriţa a învins, în deplasare, formaţia Olimpia Satu Mare, în ultima partidă de verificare disputată înainte de reluarea campionatului. Marius Curtuiuş a marcat de două ori, iar Adrian Nalaţi o dată, asta după ce gazdele conduceau la pauză cu 1-0.

Pentru Bistriţa au evoluat: Albuţ- Ţîrcă, Dan Matei, Chibulcutean, Dinu Sânmărtean – Olimpiu Bucur, Radu Mărginean, Ţegle, Polgar – Curtuiuş, Brumă. Rezerve: Uilean, Jarda, Colţa, Fizeşan, Naşaţi, Gaşpar, Şuşu.

A fost un joc de pregătire pe care nu l-am dorit s-l avem cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Sunt mulţumit de angajamentul băieţilor. Eu zic că în a doua repriză am fost superiori, chiar dacă în prima repriză am avut câteva probleme, pet total sunt mulţumit de jocul băieţilor”, a declarat directorul tehnic Cristi Coroian.

Campionatul Ligii a II-a  se reia de Mărţişor. În data de 1 martie, Gloria va juca „afară” cu FC Bihor Oradea, iar pe 8 martie suporterii sunt aşteptaţi la stadionul „Jean Pădureanu” pentru a-şi susţine favoriţii în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea.

După cele 14 etape disputate, Gloria se află pe locul 3, cu 24 puncte, la 1 punct de CSM Râmnicu Vâlcea şi 4 puncte de CS U Craiova.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5