Ultimul amical pe teren propriu

Gloria Bistriţa – CS Bacău 3-1 (2-0)

Gloria Bistriţa a învins ieri, scor 3-1 (2-0) formaţia de Liga a II-a CS Bacău, într-un meci de pregătire înainte de reluarea campionatului. Golurile formaţiei noastre au fost marcate de Curtuiuş (2) şi Colţa. Este a şaptea victorie obţinută de Gloria Bistriţa în amicalele din pauza competiţională.

Cristi Coroian şi Sandu Negrean au început partida cu următoarea echipă: Oghinciuc – Sânmărtean, Chibulcutean, Ţârcă, Hlinca , Chiţu, Ţegle, Mărginean, O. Bucur, Brumă şi Curtuiuş. La pauză au intrat Colţa şi Matiş, iar în min. 60 a fost trimis în teren Uilean. Din min. 70, au evoluat Câmpean, Dan Matei, Feher, Bolbos, Budăcan, Antonache, Nalaţi şi Pop Alexandru.

Echipa se pregăteşte în continuare la Bistriţa, ultimul amical fiind programat sâmbătă, 22 februarie, în deplasare cu Olimpia Satu Mare.

Campionatul se reia de Mărţişor. În data de 1 martie, Gloria va juca „afară” cu FC Bihor Oradea, iar pe 8 martie suporterii sunt aşteptaţi la stadionul „Jean Pădureanu” pentru a-şi susţine favoriţii în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5