Gloria Bistriţa a învins, 2-1, pe FC Olt

sursa: acfgloria.ro

Gloria Bistrița s-a deplasat la Slatina pentru partida cu FC Olt Slatina. Cristian Coroian și Sandu Negrean au trimis în teren următoarea formație: Albuţ (cpt.) - Țîrca, Hlinca, Dan Matei, Polgar, - Budăcan, Mărginean, Stancu, Chițu - Antonache, Curtuiuş. Rezerve: Oghinciuc - Sânmărtean, Brumă, Feher, Chibulcutean, Roşu, M. Mihai.

Primul gol al echipei alb-albastre a fost marcat de Marius Curtuiuș în minutul 10, iar Antonache a majorat diferența la două goluri, în minutul 22. În minutul 68, gazdele reduc din diferență în urma unui penalty.

”O victorie foarte muncită și importantă în același timp, după un meci foarte greu, prima repriză am controlat-o în totalitate, repriza secundă a fost mai slabuță. Important este că am câștigat și felicit băieții pentru efortul pe care l-au depus astăzi. Am avut emoții și la 2-0. Minerul Motru și FC Olt sunt două echipe bune ale campionatului. Urmează meciul cu FC Bihor, ne așteptăm la victorie, dacă nu câștigăm cu ei, victoria de astăzi nu mai e la fel de importantă”, a declarat antrenorul principal Sandu Negrean, la finalul partidei.

În etapa următoare Gloria va evolua pe teren propriu cu FC Bihor, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11:00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5