Gloria Bistriţa-Minerul Motru 2-0

sursa: acfgloria.ro

După remiza de la Craiova cu CSU, Gloria Bistrița a debutat oficial pe teren propriu în noul sezon al Ligii a II-a, cu Minerul Motru, pe Stadionul “Jean Pădureanu” din Bistrița.

Sandu Negrean și Cristian Coroian au trimis în teren următoarea formație: Albuț – Țîrca, Dan Matei, Hlinca, Polgar – Budăcan (Mariș 88), Mărginean, Stancu (Brumă 90), Chițu (Olimpiu Bucur 65) – Antonache, Curtuiuș.

Prima ocazie îi aparține lui Bogdan Antonache, acesta șutează de la 25 de metri, peste poartă. În minutul 47 Florin Țîrca are o incursiune promițătoare pe partea dreaptă, șutează puternic dar portarul scoate spectaculos de sub bara transversală. Repriza secundă debutează cu o noua ocazie de partea Gloriei, Budăcan centrează de pe dreapta, Chițu trimite cu capul exact în brațele portarului. Același Budăcan mai centrează o data pentru Curtuiuș, care lovește periculos cu capul, portarul respinge în transversală iar mingea iese în corner. Golul plutește în aer, Bogdan Antonache înscrie cu capul în minutul 62, după o eroare în defensiva Minerului. 1-0 pentru Gloria! 8 minute mai târziu, Dan Matei prinde o bombă din unghi și trimite mingea la păianjen, plasa se scutură, 2-0 pentru Gloria din minutul 70.

”A fost greu, ne aşteptam la asta, am ştiut că Minerul Motru este o echipă agresivă. Am început meciul mai greoi, am avut o primă repriză nu prea reuşită, însă a doua repriză ne-a aparţinut în totalitate şi, per ansamblu, eu zic că este o victorie meritată. Îi felicit pe jucători pentru felul cum au luptat. Toată echipa este la noi remarcată. În Cupa României n-am reuşit să ne impunem, deşi am vrut să mergem în 16-imi. Am fost şi puţin surprinşi de starea terenului şi n-am reuşit să câştigăm. Important pentru noi este însă campionatul, avem ca obiectiv promovarea şi toate forţele sunt concentrate pe campionat. Patru puncte după două etape este un început care ne de speranţe că putem să realizăm mai mult, că putem să promovăm. Sunt două rezultate care ne satisfac. Nu ştiu dacă Budăcan a fost eroul primelor două etape, dar este un jucător care are calităţi şi promite foarte mult. Poate ajunge un mare fotbalist dacă va continua aşa”, a declarat Cristian Coroian (director tehnic Gloria Bistriţa), la finalul partidei.

În etapa a III-a, Gloria va evolua în deplasare cu Alro Slatina, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11:00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5