Gloria Bistriţa, învinsă cu 2-0, de Minerul Motru

Gloria Bistriţa a pierdut oportunitatea de a reveni pe primul loc în clasamentul Seriei B a Ligii a II-a. Bistriţenii au fost învinşi în deplasarea de la Motru, cu 2-0, chiar dacă a avut ocazia de a marca.

În prima repriză, minutul 20, Adrian Nalaţi a executat o lovitură liberă, dar mingea a trecut puţin peste poartă. În min. 45+2, Minerul Motru deschide scorul prin Răduca, care a şutat din voleu, la colţul lung.

În repritza a doua, acelaşi Nalaţi are şansa de a egala, dar mingea loveşte transversala. În minutul 58, Curtuiuş a scăpat singur cu portarul dar a ratat ţinta. Şi cum ocaziile se răzbună, nu doar în fotbal, în mintul 70, fazdele ăşi dublează avantajul, după ce Albuţ a respins în faţă, iar Chirea a reluat cu latul în poarta goală din interiorul careului mic.

Gloria Bistriţa: Albuţ (cpt.) – Ţârcă, Chibulcutean, Fizeşan, Polgar - Budăcan (min. 65-Stancu), Nalaţi (min. 65-Roşu), Feher, Chiţu - Brumă, Negruţ (min. 49-Curtuiuş).

În următoarea etapă, programată sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 11.00, Gloria Bistriţa întâlneşte pe stadionul "Jean Pădureanu" formaţia FC Olt.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5