Gloria Bistriţa, învinsă, cu 1-0 de FC Bihor

sursa: Biroul de presă CF Gloria Bistriţa

În prima partidă oficială a anului 2014, Gloria Bistriţa a fost învinsă la Oradea de FC Bihor, în ciuda faptului că până la momentul eliminării a controlat jocul. În minutul 54, bihorenii reuşesc să deschidă scorul, fiind şi în superioritate numerică din minutul 39, când Colţa a fost trimis la vestiare pentru cumul de cartonaşe.
Haş l-a servit perfect pe Lukacs care a trecut de Albuţ şi a trimis mingea în poartă. Gloria a ratat egalarea în minutul 76, Curtuiuş a trimis pe lângă poartă.

Gloria a evoluat în următoarea formulă: Albuţ - Tîrca, Hlinca, Dan Matei, Dinu Sînmărtean - Polgar (Chiţu 65), Mărginean, Nalaţi (Feher 74), Colţa - Curtuiuş, Alexandru Pop (Budăcan 46).

"Am controlat jocul până în momentul în care am rămas în zece, am reuşit să facem posesie. După eliminare, jocul s-a echilibrat. După părerea mea, Colţa nu trebuia eliminat, s-a jucat mult la mijlocul terenului, nu au fost multe ocazii, ei au reuşit să marcheze cu o minge lungă trimisă prin spatele apărării noastre, a fost singura ocazie pe care au avut-o. Puteam egala prin Marius Curtuiuş, însă acesta a trimis pe lângă poartă după o centrare venită de la Dinu Sînmărtean"", a declarat, la finalul partidei, antrenorul Sandu Negrean.

Gloria Bistriţa a coborât pe locul 4 în clasament, cu 24 de puncte, după CSM Râmnicu Vâlcea (locul 1, 28 de puncte, golaveraj 21-14), CS Universitatea Craiova (2/28 de puncte, golaveraj 17-10) şi ASA Târgu Mureş (3/25 de puncte). Pe celelalte poziţii care duc în play-off se află FC Universitatea Craiova (5/22 de puncte) şi FC Olt Slatina (6/21 de puncte).

În etapa următoare, Gloria o întâlneşte acasă pe CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă - 8 martie, de la ora 11:00, pe Stadionul "Jean Pădureanu".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5