Gloria Bistriţa - FC Bihor 1-0

sursa: cfgloria.ro

Vreme perfectă de fotbal și o poziție în clasament care nu-i permite Gloriei să facă vreun pas greșit. Partida dintre Gloria și FC Bihor a început în prezența a 500 de spectatori. Meciul nu a fost foarte spectaculos, însă Gloria a făcut ceea ce trebuia să facă, a presat adversarul până a marcat. În minutul 25, Bogdan Antonache a șutat la colțul lung și l-a învins pe Smaranda, portarul echipei bihorene. Finalul de meci a fost trăit cu mari emoții, oaspeții s-au apropiat de câteva ori periculos de poarta lui Albuț, însă tabela a rămas aceeași până la final. O nouă victorie alb-albastră care o menține pe Gloria în funtea clasamentului din seria a II-a.

Sandu Negrean și Cristian Coroian au folosit următoarea formulă de joc. Albuț – Țîrca, Hlinca, Chibulcutean, Polgar – Chițu (Roșu 75), Mărginean, Stancu, Budăcan – Antonache (Mariș 43 – Feher 85) – Curtuiuș.

“Suntem fericiți pentru că am reușit să câștigăm, până la urmă sunt importante cele trei puncte pe care le-am adunat, a fost un meci pe care noi ni l-am făcut greu, trebuia să câștigăm la un scor mult mai clar, am avut ocazii bune de a marca, nu am reușit iar pe final am avut câteva emoții. Remarc toată echipa, urmează meciul cu Vâlcea, absolut toate echipele din această serie sunt echipe bune și fiecare meci este important, greu, deschis oricărui rezultat. Sunt condiții de promovare, jucătorii sunt plătiți, suntem în grafic cu plata salariilor, deci totul depinde noi, de jocul nostru. Bistrița a fost în Liga I mulți ani și cred că acolo ne este locul”, a declarat directorul tehnic Cristian Coroian.

“Mă bucur că am început bine acest sezon, mă bucur că am înscris, astfel îmi ajut echipa pentru a obține cât mai multe victorii. Am fost înlocuit înainte de pauză pentru că am simțit o ușoară întindere, am preferat să nu risc. Meciul de la Slatina mi s-a părut cel mai greu din acest sezon”, a spus Bogdan Antonache.

În etapa a V-a Gloria Bistrița va evolua la Râmnicu Vâlcea cu CSM, sâmbătă 5 octombrie de la ora 11:00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5