* Gloria a ajuns pe locul 7

Metalul Reşita – Gloria Bistriţa 2-1

Gloria Bistriţa a fost învinsă sâmbătă la Reşita de Metalul, scor 2-1, în urma unui meci din care nu au lipsit eliminările, la fel ca în ultimele 3 etape. Partida a contat pentru runda a 20-a din Liga a II-a, seria a II-a.

Gazdele au condus cu 2-0, au marcat Adrian Stoica (minutul 6) şi Laurenţiu Breşneni (minutul 44), iar Curtuiuş (minutul 47) a redus din diferenţă, în urma unei lovituri de la colţul terenului executată de Chiţu care a trimis scurt pentru Dinu Sănmărtean, acesta a centrat, iar atacantul bistriţean a marcat cu capul. La fel ca în ultimele trei meciuri, echipa lui Remus Vlad a rămas în inferioritate numerică, după ce portarul Călin Albuţ a primit cartonaş roşu în urma unui fault comis la circa 30 de metri de poartă.

Formaţia Gloriei: Albuţ – Țârcă, Hlinca, Chibulcutean, D. Sănmărtean – Polgar (Țegle 23), Fizeşan, R. Mărginean, M. Chiţu (Oghinciuc 66) – Al. Pop (Curtuiuş 46), Brumă.

„A fost un joc echilibrat, în sensul că Metalul Reşita a avut prima repriză, noi am avut-o pe cea de-a doua. Din păcate s-au comis nişte greşeli personale, pe fondul acestora am primit cele două goluri, sunt greşeli comise de jucători cu experienţă, în rest o atmosferă bună, un arbitraj corect, sigur că niciodată nu e perfect, dar în acelaşi timp ne-am bucurat că am avut o asistenţă la cel mai înalt nivel din partea federaţiei, respectiv domnul preşedinte Burleanu, cu o viitoare echipă de colaboratori Marcel Puşcaş şi Aurel Ţicleanu.

Cred că nivelul de exprimare al celor două echipe nu corespunde cu obiectivele pe care şi le doresc. Îmi pare rău că în ultimele etape s-au produs nişte greşeşli taxate cu eliminări, cu toate acestea noi, cu tinerii pe care-i avem în lot, dorim să construim o echipă tânără, să-i promovăm, să ajungă la loturile naţionale, şi apoi cealaltă dorinţă a noastră de a ajunge în play-off şi de a încerca promovarea. E nevoie de alte condiţii financiare, de jucători, Liga I este altceva decât ceea ce jucăm noi sau celelalte formaţii din Liga a II-a. Meciul cu ASA Tg Mureş o să fie decisiv pentru calificarea în play-off”, a declarat directorul tehnic Remus Vlad.

Echipa bistriţeană a ieşit iarăşi din clasamentul play-off-ului, este acum pe 7, poziţie care duce în play-out. Mai sunt două partide: în 5 aprilie, acasă, cu ASA Tg.Mureş şi în 12 aprilie cu Olimpia Satu Mare, în deplasare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5