Am ratat încă o şansă! Metalul Reşiţa – Gloria Bistriţa 2-2

Gloria a ratat o şansă mare de a se apropia la un singur punct de formaţia de pe locul secund, CS U Craiova, care a remizat la Rm. Vâlcea, scor 0-0. Bistriţenii au condus cu 2-0, au marcat Brumă în minutul 19 şi Feher în minutul 42. Gazdele au revenit în actul secund, pe un fond de relaxare al Gloriei şi au egalat. Astfel, diferenţa dintre locul 2 şi 3 rămâne aceeaşi, de 3 puncte.
Echipa de start: Albuţ – Țârcă, Hlinca, D. Matei, C. Roşu (Gaşpar 66) – Budăcan, Feher, Nalaţi, M. Chiţu – O. Bucur (R. Mărginean 79), Brumă (Al. Pop 82).
Declaraţii Remus Vlad: "Jocul a fost pregătit foarte bine, echipa a aplicat un joc consistent cu mult conţinut tactic, s-a vazut si pe tabelă. A fost poate cea mai bună repriză de joc din punct de vedere tactic. În repriza a doua, lejeritatea unor momente din joc putea să ne aducă într-o situaţie neplacută, puteam şi să pierdem meciul. Albuţ a fost exemplar, şansa ne-a ajutat, as vrea să atrag atenţia asupra jucătorilor în legatură cu acele momente de lejeritate. Atâta timp cât ei nu realizează că meciul ţine până când fluieră arbitrul, putem să mai păţim ca astăzi. E important că am luat un punct, dar puteam câştiga lejer acest joc, ne apropiam de Craiova şi puteam urca pe locul 2. S-ar putea ca şi locul 3 să aducă promovarea. Am avut o şansă mare de a urca în clasament. Orice motive ar fi, şi jucătorii au destule, trebuie să îşi respecte meseria. Ne batem în continuare pentru locul 2. La pauza ei au crezut că e gata meciul."
Clasamentul după etapa a 5-a a play-off-ului:
1. ASA Tg. Mureş 27 p
2. CS “U” Craiova 24 p
3. Gloria Bistriţa 21 p
4. CSM Râmnicu Vâlcea 20 p
5. Metalul Reşiţa 20 p
6. FC Olt Slatina 9 p
În etapa următoare, prima a returului, Gloria Bistriţa joacă, tot în deplasare, cu CSM Râmnicu Vâlcea – sâmbătă 17 mai, ora 11.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]