Gloria învinsă în ultimul amical de liderul ligii secunde din Austria

Gloria - SC Austria Lustenau 0-3

În ultima partidă amicală susţinută în Antalya, Gloria Bistrița a fost învinsă, ca la “masa verde”, de liderul ligii secunde din Austria, SC Austria Lustenau.
Glorioşii au rezistat, fără sp primească gol, până la finalul primei reprise. Austriecii au deschis scorul în minutul 42, scorul a urcat la 2-0 în minutul 56, iar tabela a fost închisă în minutul 60, când Oghinciuc a fost învins de la punctul cu var.
Nicolae Manea a trimis în teren următorii jucători: Oghinciuc - Trestenicu, Peica, Hlinca, Sîplecan - Stancu, Feher - Colța, Jarda - Walter și Costa. Au mai intrat: Tene, Chițu, Bucur şi Antonache.
În cele 10 partide de verificare, Gloria a obţinut o singură victorie a înregistrat şase remize şi a pierdut trei meciuri, primind de două ori mai multe goluri decât a marcat. (6-12). Pentru Gloria au marcat Marius Curtuiuş-două goluri şi Andrei Enescu, Chiţu, Radu Răzvan şi Otniel Sighiartău, câte un gol.

Rezultatele Gloriei în Antalya:
Gloria – Metalurg Zaporoje (Ucraina) 0-1;
FC Daegu (Coreea de Sud) - Gloria 0-0;
Gloria - erif Tiraspol (Republica Moldova) 2-2;
Hangzhou Greentown (China) – Gloria 1-1;
Gloria – Scholz Grodig (Austria) 0-0;
FC Sevastopol (Ucraina) - Gloria 4-0;
Gloria - ETO Gyor (Ungaria) 0-0;
Gloria – Etăr Veliko Târnovo (Bulgaria) 2-0;
Gloria - Dinamo Batumi (Georgia) 1-1;
SC Austria Lustenau (Austria) - Gloria 3-0.
Vineri, Gloria Bistriţa s-a întors acasă. Urmează analizele şi, potrivit directorului sportiv Vasile Moga, lotul echipei va suferi modificări în perioada imediat următoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5