Gloria Bistriţa a pierdut, 1-3, meciul cu UTA Arad

Gloria Bistriţa şi UTA Arad s-au întâlnit într-una din cele mai halucinante partide ale campionatului ligii secunde. A fost o partidă cu 2 eliminări în tabăra Gloriei, una în tabăra oaspeţilor, cu  2 penalty-uri pentru UTA, unul pentru Gloria. Oaspeţii au câştigat cu 3-1.

Gloria rămâne fără victorie în 2014, mai mult, înfrângerea cu UTA a dus-o pe locul 7,  care nu permite calificarea în play-off. În celelalte două partide disputate vineri, Universitatea Craiova a fost învinsă de CS Mioveni cu 0-1 iar Olimpia Satu-Mare a pierdut pe teren propriu cu FC Olt Slatina, scor 0-1.

În etapa a 19-a, la Bistriţa vine Universitatea Craiova, echipă clasată pe locul 8 cu 23 de puncte. Meciul se joacă miecuri, 26 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul "Jean Pădureanu".

”Am început bine meciul, am avut câteva oportunităţi de a da gol, n-am reuşit, dar am primit gol la prima fază mai periculoasă a celor din Arad. Chiar şi aşa, am început a doua repriză cu un om în plus şi aveam speranţe că putem întoarce rezultatul. Din păcate, a venit acea greşeală a lui Dan Matei, nepermisă pentru un jucător cu experienţa lui şi de acolo s-a rupt tot jocul. Regret că n-am reuşit să fac echipa să joace mai bine, să aibă o altă atitudine şi să câştige. Băieţii şi-au dorit, dar atât am reuşit să facem. Obiectivul echipei e în continuare promovarea, chiar dacă trecem printr-un moment greu. UTA ne-a învins de două ori în acest campionat. Jucătorii mei au făcut un meci destul de bun, prima repriză a fost bună, totul s-a întors după eliminarea lui Matei. Chiar şi aşa am avut şanse să egalăm la doi, din păcate aceeaşi problemă: dăm gol greu. Dacă nu marchezi, nu poţi să câştiga. Nu vreau să comentez arbitrajul. Nervozitatea a fost pe undeva normală, au fost meciuri când n-am reuşit să înscriem şi să câştigăm, şi-au dorit foarte mult să câştige, au jucat cu determinare. Au mai fost şi unele-altele în teren care i-au făcut mai nervoşi. Aşa e fotbalul, ce să facem. Din deplasare n-am reuşit să aducem mai multe puncte, acum am început să nu mai putem câştiga nici acasă, asta este o problemă”, a declarat Cristi Coroian, la finalul partidei.

 ***

Echipa Gloriei: Albuţ – Polgar (Fizeşan), Hlinca, Dan Matei, Budăcan – Chiţu, Nalaţi (Radu Răzvan 45), Mărginean, O. Bucur – Antonache (Brumă), Curtuiuş.

Minutul 22 – Popescu, jucătorul oaspeţilor, driblează doi jucători ai Gloriei, intră în careu şi şutează în blocaj;

Minutul 24 – ocazie mare pentru gazde, apărarea Aradului este aproape de autogol iar Marius Curtuiuş nu reuşeşte să trimită mingea în plasă;

Minutul 39 – Olimpiu Bucur pătrunde periculos în careu şi şutează în braţele portarului, bine poziţionat. La faza următoare UTA deschide scorul, Feussi îl învinge pe Albuţ cu un şut pe jos la colţul lung. 0-1

Minutul 59  - Dan Matei il loveşte în careu pe unul dintre jucătorii Utei, arbitrul acordă penalty şi cartonaş roşu. Execută căpitanul Laso Maximilian, Albuţ respinge, mingea revine la decarul Utei care trimite mingea în poartă. Gloria – UTA 0-2.

Minutul 65 – Laso Maximiliano scapă singur cu Albuţ portarul Gloriei iese şi blochează.

Minutul 66 - arbitrul acordă penalty pentru Gloria, execută Radu Răzvan şi reduce din diferenţă.

Minutul 78 – Cartonaş Roşu pentru Olimpiu Bucur care îl faultează la mijlocul tereneului pe Zaluschi.

Minutul 80 – UTA reface avantajul de 2 goluri, marchează tot din penalty Popescu Adrian.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5