Cristian Niculae: Lucrările de modernizare de la Şcoala Gimnazială nr.4, în grafic. Începe execuţia şi la Şcoala Gimnazială nr. 1!

Investițiile în infrastructura școlară și în educația copiilor reprezintă o prioritate pentru municipalitate, susţine viceprimarul Cristian Nicuale.

„Investiția pe fonduri europene în proiectul de reabilitare și modernizare a Școlii Generale Nr. 4, începută în luna noiembrie a anului trecut, decurge conform graficului stabilit. La corpul B al școlii se lucrează la izolația termică cu vată bazaltică, cu o grosime de 20 cm. Pe lângă faptul că este un foarte bun izolator termic, vata bazaltică utilizată are și proprietăți ignifuge.
În interior s-au finalizat instalațiile sanitare și electrice și s-a trecut la finisaje. La sala de sport s-a finalizat șarpanta, s-a turnat șapa podelei speciale pentru sport, s-au montat elementele de tâmplărie termopan și se lucreaza la finisajele interioare”,
explică viceprimarul municipiului Bistriţa.

Potrivit acestuia, o altă veste bună este aceea că zilele trecute s-a predat amplasamentul către constructor și la Școala Generală Nr.1 – un proiect în valoare de 3,9 milioane euro, realizat tot din fonduri europene. Lucrările la acest șantier vor fi demarate într-un timp foarte scurt.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5