Cristina Bugnar, nuntă de vis ! Naşi celebrii, muzică bună şi nuntaşi pe măsură

La Sărbătorile de iarnă Cristina, împreună cu alesul inimii ei, au hotărât să spună da, pe noul drum al iubirii. De Crăciun, îndrăgita interpretă de folclor, deţinătoare a numeroase premii din generaţia sa, a primit inelul de logodnă, de la logodnicul ei Mihai ( stabilit în Londra, conform profilului facebook). "Mosul a venit cu un inel, o intrebare si un raspuns" scria Cristina pe facebook.
În acest week-end, după 7 luni de la logodnă, a fost nunta, una de vis pentru cei doi miri.
Starea civilă a fost oficiată la Primăria Tiha Bârgăului, iar jurămintele în faţa lui Dumnezeu s-au făcut la biserica din aceeaşi localitate.
Petrecerea a fost la sala de sport din Tureac, care a devenit un adevărat restaurant, sutele de nuntaşi beneficiind nu doar de o masă bogată, ci şi de un program artistic pe măsură, fiind prezenţi colegi de cântec din generaţia miresei: Lorena Paşcu, Alina Ceuca, Adina Băeşiu, Alexandru Motogna, Ionuţ Candrea, Raxana Sava etc.
Naşii au fost şi ei oameni de vază, nu mai puţin de 9 perechi de naşi veghind mirii pe drumul căsniciei. Alexandru Pugna, vicepreşedintele Consiliului Judeţean( cel care a fost mereu alături de Cristina pe drumu artistic), Traian Ogâgău, directorul Radio Someş( acolo unde mireasa are o emisiune), Cristina Stăuceanu de la CJC au răspuns cu bucurie, împreună cu perechile lor, de a fii naşi talentatei artiste.
Nu au lipsit la nuntă elementele tradiţionale, de la călăreţi la stegari şi druşte, aduse de ansamblul de pe Valea Bârgăului la care Cristina a colaborat ani buni.
"Suntem alaturi de cea mai valoroasa voce a cantecului popular din Bistrita Nasaud aparuta in peisajul folclorului romanesc autentic in ultimii ani: CRISTINA BUGNAR. Laureata a celor mai importante festivaluri de folclor din Romania, vocea de aur a Bârgăului si păuniţa cantecului nostru popular, si-a unit destinul cu MIHAI. Le dorim CASA DE PIATRA si FERICIRE multa, de acum si pana Bunul Dumnezeu le va hărăzi sa fie pe acest pamant. O nuntă minunată" scrie pe facebook naşul, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Pugna.
Cotidianul Răsunetul le doreşte viaţă frumoasă împreună şi Casă de piatră !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5