Ianuarie cu bucurii pentru o îndrăgită artistă! De acum poate cânta: Am fecior şi am şi fată

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale cântecului popular, aducând de-a lungul timpului o mulţime de premii de la festivalurile importante de folclor ale ţării. Iubindu-şi glia, a preferat să rămână în ţară, unde să-şi crească şi copilul în dragoste pentru tradiţiile şi credinţa străbună.
La Clinica Sanovil a venit pe lume Antonia Maria, o fetiţă de nota 10, care alături de frăţiorul ei David Nicholas, sunt îngerii din viaţa Cristinei Bugnar, colega noastră de la Radio Someş.
„Pur şi simplu o ador. Sunt împlinită şi doresc tuturor mamelor aceeaşi bucurie”, ne declară tânăra mămică, Cristina Bugnar, cea care de acum poate cânta împlinită cunoscutul şlagăr „Am fecior şi am şi fată”.
Urăm micuţei Antonia Maria să crească mare, să fie înconjurată mereu de oameni frumoşi, iar cântecul popular al mamei să-i legene copilăria.
Felicitări Cristina şi Bunul Dumnezeu să-ţi dea multe clipe de bucurie aduse de-a lungul vieţii de fata şi feciorul tău.
.......................
În 2015, Cristina Bugnar a avut o nuntă de vis alături de soţul ei, Mihai.
Starea civilă a fost oficiată la Primăria Tiha Bârgăului, iar jurămintele în faţa lui Dumnezeu s-au făcut la biserica din aceeaşi localitate.
Petrecerea a fost la sala de sport din Tureac, care a devenit un adevărat restaurant, sutele de nuntaşi beneficiind nu doar de o masă bogată, ci şi de un program artistic pe măsură, fiind prezenţi colegi de cântec din generaţia miresei: Lorena Paşcu, Alina Ceuca, Adina Băeşiu, Alexandru Motogna, Ionuţ Candrea, Raxana Sava etc.
Naşii au fost şi ei oameni de vază, nu mai puţin de 9 perechi de naşi veghind mirii pe drumul căsniciei. Alexandru Pugna, secretar de stat, primarul Traian Ogâgău, Cristina Stăuceanu de la CJC au răspuns cu bucurie, împreună cu perechile lor, de a fii naşi talentatei artiste.
Nu au lipsit la nuntă elementele tradiţionale, de la călăreţi la stegari şi druşte, aduse de ansamblul de pe Valea Bârgăului la care Cristina a colaborat ani buni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5