Cristina Neagu (CSM Bucureşti): Peste tot unde mergem suntem aplaudate şi iubite!

Cristina Neagu, vedeta campioanei României şi a Naţionalei, a mulţumit, la finalul partidei publicului bistriţean, care a aplaudat-o în mod special atât pe parcursul meciului, cât şi la final. Zeci de bistriţeni au cerut un autograf şi au aplaudat jocul echipei campioane.

         „E adevărat, chiar vreau să le mulţumesc oamenilor din România, peste tot unde mergem suntem aplaudate şi iubite. Asta înseamnă mult şi pentru noi. Sala este plină în fiecare oraş în care mergem să jucăm, le mulţumim foarte mult pentru sprijin”, a declarat Cristina Neagu.

         În ceea ce priveşte partida pierdută duminică, scor 25-22, cu Nykobing, în cadrul grupei A din Liga Campionilor, Cristina Neagu a menţionat că a fost „o zi neagră”. „Nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe, din păcate a fost o zi neagră în Danemarca, Eu cred că şi în meciul de azi ţinea mai mult de noi, de caracterul nostru, de energia noastră, de ce am vrut să arătăm împreună ca echipă. Am obţinut o victorie facilă azi, însă scopul nostru este să obţinem cât mai multe victorii în Liga Campionilor. Vă daţi seama că asta ne dorim (n.n. – revanţa cu danezele), mai avem cred vreo 12 zile să pregătim meciul retur. A fost o zi neagră în care nu a mers absolut nimic. În afară de Paula care a apărat foarte bine, echipa s-a mişcat foarte rău şi în atac şi în apărare”, a declarat Cristina Neagu.

         Jucătoarea CSM Bucureşti a precizat că echipa trebuie să se mobilizeze pentru a câtiga următoarele trei jocuri. „Probabil că nimeni nu s-ar fi gândit că putem pierde în Danemarca şi s-a întâmplat totuşi. Trebuie să jucăm serios la fiecare meci, nu că nu am fi făcut-o şi acolo. Am făcut-o şi acolo, însă a fost o zi neagră, pe care, sincer, trebuie să o uităm”, a mai spus Cristina Neagu.

         Aceasta a recunoscut că partidele din Liga Florilor pot fi considerate drept antrenamente pentru ţelul CSM Bucureşti, Final 4-ul Ligii Campionilor. „Vrem să ajungem din nou acolo, să ne luptăm pentru trofeu, însă la cum arată lucrurile în momentul de faţă, e mult până departe şi încercăm să ne gândim doar la următorul meci. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, pentru că pot apărea surprize neplăcute. Vrem să câştigăm următoarele trei meciuri şi vom vedea ce va fi mai departe”, a mai spus jucătoarea declarată de 3 ori cea mai bună din lume.

         Neagu a încheiat spunând că îi ţine pumnii Simonei Halep la Turneul Campioanelor, iar, când are timp, urmăreşte partidele acesteia.   

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5