CS Gloria 2018 BN nu reuşeşte să obţină puncte la Baia Mare. Urmează returul din Danemarca!

v

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a pierdut, scor 30-27 (15-14), partida din deplasare cu CS Minaur Baia Mare, una dintre candidatele din acest an la podium.  

         Echipa gazdă a condus pe durata întregii partide, cu excepţia debutului celei de a doua reprize când fetele noastre au egalat la 17 şi ar fi avut posibilitatea de a trece în faţă pe tabela de marcaj, dar nu au gestionat bine momentul şi în mai puţin de patru minute am primit 4 goluri. 21-17. De aici a fost greu de recuperat, în faţa unei formaţii care joacă.

Pentru Gloria 2018, au marcat Valentina Ardean Elisei -7 goluri, Nicoleta Dincă - 6, Dziyana Ilyina - 4, Andra Moroianu - 3, Laura Pristăvița - 3, Daniela Rațiu - 2, Natallia Vasileuskaya - 1, Andreea Tetean - 1. Ana Maria Inculeț 5/13 intervenții reușite (38%), Darly Zoqbi de Paula 8/28 (28%).

Gloria rămâne pe locul 6 cu 27 puncte, însă cu o partidă în plus faţă de Zalău. Campionatul se întrerupe până în 4 aprilie, pentru turneul preolimpic la care participă Naţionala României.  La cea dată, avem programat meci acasă cu Slobozia.

Până atunci, fetele noastre îşi joacă şansa calificării în semifinalele Cupei EHF, în deplasare, duminică, 8 martie, cu Herning-Ikast Handbold, după ce acasă au pierdut 26-29. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5