CS U Craiova - Gloria Bistrita 1-0

Gloria Bistriţa a fost învinsă sâmbătă la Craiova de liderul seriei a II-a, CS Universitatea, cu 1-0. Gazdele au marcat singurul gol al meciului prin Silviu Izvoranu iar din minutul 64 Gloria a evoluat cu un om mai puţin, după eliminarea lui Radu Mărginean.
Echipa de start: Albuţ – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, D. Sănmărtean – Țârcă (O. Bucur 82), R. Mărginean, Fizeşan (Curtuiuş 63), M. Chiţu – Feher, Brumă (Țegle 67).
Declaraţii Remus Vlad (director tehnic): „A fost un meci echilibrat şi cred că per ansamblu meritam un rezultat de egalitate pentru că am avut perioade în repriza a doua destul de bune, de dominare, ce păcat că eram în 10 oameni. Dacă nu jucam în inferioritate numerică poate reuşeam să egalăm, băieţii au muncit foarte mult pentru un rezultat de egalitate. Mai sunt jocuri de disputat şi putem să credem că mai câştigăm jocuri de acum înainte. Ne-ar fi căzut foarte bine o remiză şi cu următoarele două meciuri pe care le avem pe teren propriu să facem 7 puncte. Nimic nu e exclus, sperăm ca până la final să ne clasăm pe un loc care să ne dea speranţe pentru promovare”.
În runda următoare Gloria joacă pe teren propriu cu FC Olt Slatina, sâmbătă 3 mai de la ora 11:00 iar miercuri 7 mai o primeşte tot acasă pe ASA Tg. Mureş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5