CSM Bistrița, nou transfer pentru Liga Națională

Bun veni, Marinela Gherman!!!
Cu mult drag vă anunțăm noul transfer pentru Liga Națională efectuat de noi. Începând de astăzi, Ana Marinela Gherman este jucătoarea echipei noastre. În vârstă de 31 de ani, jucătoarea care poate să acopere cu succes atât postul de intermediar stânga, cât și de coordonator de joc, a semnat un contract valabil un sezon cu echipa noastră.
A debutat în Liga Națională în anul 2001, la „U” Cluj, echipă pentru care a jucat până în anul 2009, când s-a transferat la HCM Roman. A jucat pentru romașcani până în anul 2013, când s-a transferat pentru o jumătate sezon în Islanda, la Valur Reykjavik. În luna decembrie 2013 a semnat cu CSM București, urmând ca sezonul 2014-2015 să o prindă îmbrăcând tricoul celor de la CSM Ploiești. S-a întors la HCM Roman pentru sezonul 2015-2016.
Pe plan internațional, Marinela Gherman are în palmares medalia de broz la Campionatul Mondial Universitar din 2008, Finala Challange Cup din 2007 și semifinala Cupei Cupelor EHF în 2008.
„În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru primirea făcută. Pot să spun că abia aștept să încep munca la CSM Bistrița, sunt bucuroasă că o să am ocazia să lucrez alături de Horațiu Pașca și tot staff-ul echipei. Abia aștept să îmi cunosc noile colege, cu speranța că îmi voi aduce din plin aportul la îndeplinirea obiectivelor propuse de echipă. Sper să aducem multe victorii și să facem jocuri frumoase pentru suporterii bistrițeni. ” – a declarat Marinela Gherman pentru pagina oficială a clubului nostru.
Dorim pe această cale să îți urăm bun venit la echipa noastră!

CSM Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5