Cu 131 km/h în localitate, cu permisul suspendat. Nu a oprit la semnalele polițiștilor

Ieri, polițiștii Biroului Rutier au identificat un conducător auto care se deplasa cu viteză în timp ce avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

La data de 5 august a.c., polițiștii biroului rutier desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe Drumul Național 17.

Cu aparatul radar a fost surprins un autoturism care circula înspre localitatea Livezile cu viteza de 131 km/h în localitate, efectuând totodată o depășire neregulamentară a unui alt autovehicul. Autoturismul și-a continuat deplasarea fără a opri la semnalele polițiștilor îndreptându-se spre localitatea Slatinița.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 20 de ani din Slătinița.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, față de tânăr a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor OUG 195/2002, în cuantum de 1305 lei, fiind întocmit și un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5