Cum alegem extensiile de păr pentru un aspect fizic ireproșabil

Podoaba capilară este ca un fel de carte de vizită pentru doamnele și domnișoarele moderne. Produse precum șampon hrănitor, balsam reparator și multe alte soluții indiferent de cât costă sunt esențiale pentru un aspect sănătos al firului de păr.

Din fericire pentru cele mai ocupate există și soluții care nu necesită un efort în plus din partea lor – extensii de păr. Mai ales variantele de extensii din păr natural.

Aspectele cele mai importante înainte de decizia finală

Este foarte important să ții cont de câțiva factori foarte importanți: ce ți se potrivește mai mult în funcție de tipul de păr pe care îl ai și de asemenea care este cea mai eficientă metodă în cazul tău.

Apoi până să te decizi exact la tipul de extensii de păr contează să menții permanent legătura cu stilistul care se va ocupa de tine. Cu ajutorul lui vei putea să alegi o culoare, o lungime și o densitate mai potrivite pentru tine.

Spre exemplu niște extensii de păr natural te vor ajuta să îți completezi întregul aspect fizic, de aceea e nevoie să fii foarte atentă la alegerea pe care o faci.Și să nu uiți că extensiile trebuie să fie și rezistente.

Cât de bună e de fapt inspirarea din alte surse

Desigur, inclusiv vedetele tale preferate sau cele mai bune prietene pot reprezenta pentru tine o adevărată sursă de inspirație, dar nici în acest caz nu trebuie să mergi doar pe încredere, cu entuziasm.În materie de frumusețe, dar mai ales în cazul unor extensii de păr, ce i se potrivește cuiva ție îți poate dăuna mai degrabă.

Metodele de prindere a extensiilor de păr natural – o altă etapă crucială

De asemenea, trebuie să te mai decizi și cum anume vrei să prinzi extensiile alese de tine. Sunt câteva metode de bază de care trebuie să ții cont. O metodă se potrivește mai bine unor extensii în timp ce alta îți poate chiar îngreuna pregătirea în rutina de frumusețe.

E necesar să ții minte mereu că aspectul extensiilor de păr natural sau nu, trebuie să te reprezinte și să ți se potrivească din toate punctele de vedere.Așa că de exemplu, dacă nu ești foarte îndemânatică nu alege o variantă care să te solicite foarte mult.

Ce se întâmplă după plecarea din salon?

Dacă ai deja extensii de păr, nu înseamnă deloc că treaba ta s-a terminat. Mai ales dacă vorbim despre extensii de păr natural, acestea au nevoie de o atenție sporită din partea ta.

Poartă-te exact așa cum te-ai purta cu părul tău natural. Ai grijă cum și cât îl perii și mai ales, încearcă să eviți pe cât posibil temperaturile foarte mari.Vestea bună este că poți să vopsești extensiile de păr dacă vrei, însă nu trebuie să le și decolorezi.

 

Comentarii

17/07/19 11:24
cititor

Ma... tot felul de " extensii " ... numai de care au trebuintza barbatii de la o anumita varsta in sus... BA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5