Cum porți aur și argint în același timp

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bijuteriile pot scoate din anonimat până și cea mai banală ținută! Dacă alegi corespunzător bijuteriile pe care le porți, outfit-ul tău cu siguranță va trece de la etapa de fiasco vestimentar la cea de săptămână modei din Milano. Și pentru că există o întreagă controversă privind purtarea bijuteriilor din aur și argint în același outfit, ne-am gândit să-ți oferim câteva sugestii de asortare a acestor metale prețioase. 

Până nu de mult, exista o regulă clară ce interzicea combinarea bijuteriilor din aur și din argint, însă trendurile moderne au trecut peste această regulă și din ce în ce mai multe femei din industria modei sunt văzute combinând cu succes aceste două metale. Să vedem, așadar, cum poți purta aur și argint în același timp, fără a părea o interpretare greșită a fashion-ului! 

Cum asortezi corect bijuteriile din aur și argint 

Dacă te numeri printre femeile ce vor să poarte aceste două metale concomitent, atunci trebuie să ții cont de câteva reguli esențiale de stil. De exemplu, poți combina cu succes un colier din aur cu o brățară din argint sau o pereche de cercei din aur cu un ceas argintiu și viceversa. Gama de accesorii existentă în magazinele de profil îți ușurează foarte mult alegerile, ținând cont de modelele variate de cercei, coliere, brățări sau inele disponibile. 

Dacă îți este teamă să faci această schimbare radicală, poți începe să porți bijuterii din argint în combinație cu accesorii din aur alb, pentru a crea astfel un look classy și elegant. Câteva inele din argint la prețuri avantajoase pot realiza o combinație excelentă cu un colier delicat din aur alb, de exemplu. 

Trucuri utile în asortarea bijuteriilor din aur și argint 

Așa cum îți sugeram anterior, asortarea accesoriilor din aur și din argint în aceeași ținută trebuie făcută ținând cont de anumite reguli de stil. Desigur, dacă ai vreo nesiguranță în ceea ce privește combinarea aurului și argintului, te poți oricând limita la un singur metal purtat și poți renunța la ideea de mix. Dacă vrei, în schimb, să te adaptezi noilor trenduri în materie de fashion, iată câteva trucuri ce te vor ajuta: 

  • Dacă vrei să optezi pentru bijuterii din aur și argint purtate în același timp, este ideal să nu le porți la același nivel. De exemplu, dacă dorești să porți atât un inel de aur, cât și unul de argint, evită purtarea acestora pe aceeași mână, deoarece vor crea un efect vizual deloc plăcut 
  • Pentru a obține un look elegant, combină bijuteri din aur și argint aflate la o oarecare distanță una de cealaltă. De pildă, un lanț masiv din argint nu se va asorta niciodată cu o pereche de cercei din aur sau invers. În schimb, poți opta pentru o pereche de cercei din aur și un ceas din argint. 
  • O altă regulă de care trebuie să ții cont este alegerea ceasului pe care-l porți. Ceasul, de regulă, trebuie să fie realizat din același metal cu inelele pe care le porți. Un ceas argintiu se va asorta de minune cu inele din argint sau inele din aur alb. 

Nu ezita să porți bijuterii din aur și argint în același timp, deoarece combinarea armonioasă a accesoriilor din metale diferite te poate ajuta să obții look-ul mult visat, demn de podiumurile de modă! 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5