Cum să oferi volum părului în 5 paşi simpli

Visezi la un păr bogat şi plin de volum, dar până acum nimic nu a funcţionat. Ai schimbat şampon după şampon în speranţa că te vei bucura de efectul pe care îl vezi în reclame, însă nu a fost soluţia câştigătoare. Părul tău este în continuare subţire şi lipsit de vitalitate. Dar nu este cazul să te resemnezi. Mai jos ai la îndemână cele mai eficace metode pentru un păr cu volum, care pot fi aplicate simplu şi uşor. Rezultatele sunt vizibile imediat!

 

Iată cei cinci paşi pe care să îi urmezi pentru a avea un păr aşa cum visezi. Prietenele te vor invidia!

1. Optează pentru o tunsoare potrivită

Dacă ai părul lung, este momentul să faci o schimbare de look. Dacă este mai scurt sau tuns în scări, părul tău se aranjează mai bine şi capătă volumul pe care îl doreşti. Apelează la un hairstylist pentru că el ştie ce tip de tunsoare te avantajează cel mai bine. În plus, cu o tunsoare potrivită, este mai uşor să îţi aranjezi părul singură acasă pentru a-i da mai mult volum oricând vrei. Mai jos în articol afli exact cum. 

2. Masează scalpul cu ulei

O tehnică eficace pentru a oferi volum părului şi uşor de pus în practică acasă este masajul capilar, care ajută la creşterea şi revitalizarea firelor de păr şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. Optează pentru ulei de cocos sau ulei de măsline şi masează scalpul cu vârful degetelor prin mişcări circulare. Transformă acest sfat într-un obicei săptămânal cu o durată de 5 minute şi vei vedea că în timp părul tău devine mai bogat. 

3. Foloseşte produse împotriva căderii părului

Pierderea firelor de păr este o altă cauză a lipsei volumului. Dacă nu ai făcut-o până acum, este momentul să apelezi la un tratament dermato-cosmetic împotriva căderii părului, care vine cu o serie de beneficii. O astfel de soluţie întăreşte rădăcina firelor de păr, previne desprinderea acestora şi revitalizează părul. După o folosire îndelungată, rezultatul poate fi o podoabă capilară plină de volum.

4. Usucă-ţi părul cu capul în jos

Uscarea în direcţia opusă creşterii firelor [1] este un truc care ajută părul să fie mai voluminos. Pentru a nu-l deteriora, setează föhnul pe aer rece sau aer uşor cald şi stai cu capul în jos până când părul este uscat în proporţie de cel puţin 80%. Apoi continuă să-l usuci dintr-o parte, în timp ce foloseşti o perie, ideal rotundă, care ajută la crearea volumului. 

5. Schimbă-ţi coafura

Nu îţi imagina că trebuie să te coafezi în fiecare dimineaţă. O simplă schimbare [2] a cărării este suficientă pentru a face părul să pară mai voluminos. Dacă eşti obişnuită să ai cărare pe mijloc, fă-o pe o parte şi o să vezi efectul. O altă metodă pentru a obţine volum este să pui părul pe bigudiuri mari care îl fac să arate mai bogat în mod natural. Cu aceste două trucuri o să ai un look fresh cu puţin efort!

Acum ştii ce trebuie să faci pentru a te bucura de un păr plin de volum, trebuie doar să te apuci de treabă. Urmează paşii de mai sus şi vei fi mândră de schimbarea pe care o vezi în oglindă. Şi pentru că te vei simţi mult mai bine în pielea ta, vei mări şi volumul muzicii tale preferate şi vei dansa de fericire.


 

Referințe:

1. Brightside  - 10 Simple Ways to Give Thin Hair More Volume, available at www.brightside.me

2. Amy Marturana Winderl, C.P.T. and Talia Abbas, December 22, 2018 - 17 Styling Tricks Women with Fine, Flat Hair Need to Know, available at www.self.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5