Cum să pui în valoare spaţiul din baie cu ajutorul accesoriilor

Dacă vreţi să adaugi un plus de farmec, stil şi, totodată, funcţionalitate băii tale, accesoriile sunt o soluţii eficiente.

Mai mult, dacă baia ta are nevoie de o renovare, acestea îţi oferă o modalitate rapidă şi facilă de a actualiza cameră. Indiferent dacă optezi pentru accesorii pentru chiuvetă noi sau înlocuieşti oglinda, vei rămâne surprins de efect.

Iată cum poţi pune în valoarea spaţiul din baie cu numai câteva accesorii noi.

Seturi noi pentru baie

Seturile pentru baie nu numai că dau un alt aspect camerei, dar sunt şi foarte utile, fiind o metode uşoară de a pune spaţiul în valoare. Astfel, un suport nou pentru rolă de hârtie igienică, un cuier de uşă sau de perete pentru prosoape şi halate, un suport nou pentru săpun sau o etajeră pentru şampon şi gel de dus - toate vor valorifica spaţiul din baie într-un mod foarte inspirat.

Prosoape şi covoraşe noi de baie

Cu o gamă de textile pentru baie noi poţi să fii sigur că vei schimba complet aspectul încăperii. Astfel, înlocuind setul de prosoape sau covoraşele din baie, vei schimba culoarea, modelul şi texturile din baie şi vei crea o atmosferă diferită. Depinde numai de tine să alegi culorile şi modele potrivite astfel încât să obţii o atmosferă relaxantă, asemănătoare SPA-urilor.

Coşuri şi cutii

Baia se poate aglomera foarte uşor, dacă nu organizezi adecvat lucrurile. De aceea, merită să investeşti în câteva coşuri şi cutii care pot fi soluţii elegante şi eficiente de depozitare şi organizare. Acestea se pot utiliza pentru a păstra produsele de frumuseţe, articolele de toaletă sau prosoapele. Se găsesc în dimensiuni şi modele variate şi vei avea de unde să alegi, în funcţie de necesităţi şi de funcţionalitate.

Oglinzile

Oglinzile din baie sunt elementul esenţial pentru îngrijirea zilnică şi, totodată, o metoda uşoară pentru a aduce un plus de stil şi rafinament. Înlocuirea oglinzii se realizează uşor şi ieftin şi va schimba complet aspectul băii tale. O oglindă nouă poate creşte senzaţia de spaţiu dar şi lumină, ceea ce este ideal pentru băile mici.

Oglinda se va alege în funcţie de dimensiunea peretelui pe care se fixează dar şi de înălţimea celor care folosesc baia. Partea superioară a oglinzii trebuie să fie la câţiva centimetri deasupra nivelului ochilor pentru cea mai înaltă persoană din casă. De asemenea, oglinda trebuie să fie suficient de lungă pentru a asigura o reflecţie decentă.

Accesoriile decorative pentru baie

Accesoriile decorative pentru baie, precum vazele, bolurile şi cutiile, vor adăuga imediat rafinament şi stil camerei. Alege, însă, culori şi materiale care să se armonizeze cu întregul spaţiu.

Sursa de imagine:

ImageFlow / Shutterstock.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5