Cum vom face cumpărăturile de Paşti? Prefectul la discuţii cu marile lanţuri de magazine

Prefectul Stelian Dolha, subprefecții Lorand Toth și Atilla Decsei, împreună cu reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au avut astăzi o întâlnire cu directorii zonali a două lanțuri mari de magazine, Kaufland și Dedeman, pe tema limitării răspândirii virusului Sars-CoV 2, pentru a nu se ajunge la carantinarea Bistriței, mai ales că se apropie și perioada sărbătorilor pascale.
În cadrul întâlnirii, s-a discutat situația epidemiologică actuală a municipiului Bistrița, iar autoritățile îndeamnă agenții economici să respecte în continuare măsurile de protecție și sănătate publică în magazine.
De asemenea, s-au făcut recomandări pentru limitarea numărului de persoane din magazine și intensificarea punctelor de dezinfectare.
Astfel de întâlniri vor continua și cu alți reprezentanți ai supermarketurilor din județ.
”Sub nicio formă nu îmi doresc carantinarea municipiului Bistrița, mai ales acum în prag de sărbători, însă dacă incidența va continua să crească, vom fi nevoiți să aplicăm prevederile în vigoare. Rugămintea mea pentru reprezentanții agenților economici este să devenim parteneri în lupta împotriva coronavirusului și să facem toate demersurile pentru a ne păstra cu toții în siguranță. Limitarea numărului de persoane din magazine este una dintre propunerile mele și ale colegilor mei. De asemenea, trebuie să le reamintim oamenilor că purtarea corectă a măștii de protecție este obligatorie în toate zonele publice”, a fost mesajul transmis de prefectul Stelian Dolha.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5