De mâine,se reduc restricțiile din municipiul Bistrița! Prefectul Stelian Dolha: Continuăm să fim vigilenți!

Incidența cazurilor de CoVid-19 în municipiul Bistrița a scăzut sub 3/1000 de locuitori, astfel că se reduc o parte din restricțiile aplicate aici pentru a preveni răspândirea bolii.
Astfel, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00.
De asemenea, sunt valabile aceleași reguli și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
“Tendința continuă de scădere a numărului de cazuri din municipiu din ultimele zile ne permite să redeschidem restaurantele, cafenelele, cinematografele, operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc etc. Totuși, un comportament responsabil care să meargă în paralel cu campania de imunizare este calea spre normalitate. Continuăm să fim vigilenți!”, transmite prefectul Stelian Dolha tuturor locuitorilor municipiului.
Restricțiile din municipiul Bistrița au fost modificate prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr.9/18.01.2021 și intră în vigoare în data de 19 ianuarie a.c.
Se respectă în continuare legislația impusă de prelungirea stării de alertă, precum și cea care privește unitățile administrativ-teritoriale cu incidența între 1,5 și 3/1000 de locuitori.
Purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise este în continuare obligatorie!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5