Se ridică restricțiile pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Beclean, Șieu Măgheruș!

Budești în scenariul roșu!
Beclean în scenariul galben!
Măgura Ilvei în scenariul verde!
Se ridică restricțiile pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Beclean, Șieu Măgheruș!

Conform Hotărârii C.J.S.U. 109/22.04.2021 intră în vigoare următoarele măsuri:

În unitatea administrativ-teritorială Budești, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 3/1000 locuitori:
-se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
-este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

În unitatea administrativ-teritorială Beclean, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori, intra în vigoare următoarele măsuri:
-activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00.
-aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Se aplică următoarele restricții în unitatea administrativ- teritorială Măgura Ilvei, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mica sau egală cu 1,5/1000 de locuitori. Astfel, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00. Aceleași restricții se aplică și activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

În unitățile administrativ-teritoriale Beclean și Șieu Măgheruș ,unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare decât 4/1000 și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori se ridică restricțiile pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică aplicate în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 348/2021.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 23 aprilie și se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5