Cupa Bistriţa, la final. Preşedintele Radu Moldovan: Bistriţa este în continuare un reper în tenisul de masă

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a particpat duminică, la orele amiezii, la festivitatea de premiere a concursului internațional de tenis de masă, Cupa Bistrița”, in memoriam Gheorghe Bozga.

„M-a impresionat talentul concurenților și mai ales faptul că Bistrița este în continuare un reper în ceea ce privește tenisul de masă! Acest lucru i se datorează maestrului Gheorghe Bozga, care a adus excelența în tenis de masă la Bistrița și urmaşilor săi, care acum duc mai departe tradiția performanței!

Felicitări învingătorilor și organizatorilor! Mă bucur că Bistrița este în continuare un reper în tenisul de masă și voi lupta ca acest lucru să rămână așa”, declară preşedintele Consiliului Judeşean Bistriţa-Năsăud.

Vezi rezultatele postate de Federaţia Română de Tenis de Masă, în concursul pe echipe: http://frtmromania.ro/rezultate-cupa-bistrita-memoriam-gheorghe-bozga/

Întrecerile, care au debutat joi dimineaţă, s-au disputat în probe individuale şi pe echipe, la Sala olimpică „Gheorghe Bozga”, La startul competiţiei erau înscrişi peste 220 seportivi din Israel, Italia, Bosnia şi Herţegovina, Ucraina, Muntenegru, Serbia, Ungaria, Spania, Republica Moldova şi peste 20 de cluburi din România. „Cupa Bistriţa” a fost  organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului, alături de Federaţia Română de Tenis de Masă, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, CSM Bistriţa, LPS Bistriţa şi Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5