Cupa Budacu de Jos la fotbal, adjudecată de Progresul Jelna! Marian Dodea - golgheter, Laurenţiu Ţîra – cel mai tehnic jucător

Atmosferă, suspans, competiție și bucurie! Despre asta a fost vorba la prima ediţie a “Cupei Budacu de Jos 2020”!

În prima zi, s-au disputat două partide de fotbal între cele patru echipe de juniori înscriși în competiție. Au urmat finala mică și finala mare iar la sfârșit, a avut loc acordarea de diplome, cupe și medalii celor mici!

Seniorii, organizați în două grupe, A și B, au continuat “confruntările” atât în ziua de sâmbătă, cât și în cea de duminică, rezultând un număr de 20 de meciuri în total:
Grupa A:

 1. Dj-ii
  2. Inter Simionești
  3. Raul Simy
  4. Partizan Monariu
  5. Real Buduș
  Grupa B:
  1. Poliția
  2. Lumina Budac
  3. Old Boys Buduș
  4. Progresul Jelna
  5. Viitorul Monariu

Echipele clasate pe primele două poziții în cadrul fiecărei grupe au trecut în următoarele etape, însemifinale şi finale. Finala mică s-a disputat între echipele Dj-ii și Lumina Budac, în urma căreia învingători și ocupanți ai Locului III au fost Dj-ii, cu un scor de 3-2 în favoarea lor, cei de la Lumina Budac obținând mențiune. Finala mare s-a jucat între Partizan Monariu și Progresul Jelna. Mai buni s-au dovedit a fi cei de la  Progresul Jelna, care, la doar un gol diferență, și-au asigurat Locul I și totodată au clasat adversarii pe locul II al competiției, meciul încheindu-se cu scorul de 3-2.

Clasament final: Locul I – Progresul Jelna
Locul II – Partizan Monariu
 Locul III – Dj-ii
Mențiune – Lumina Budac
De asemenea, s-au acordat două titluri speciale unor jucători care au reușit să se facă remarcați, respectiv :
Titlul de golgheter - Dodea Marian
Titlul de cel mai tehnic jucător - Țîra Laurențiu

„Mulțumim frumos domnului primar Florin Sandu Simionca și celor care au depus efort pentru buna desfășurare a acestui frumos eveniment! Mulțumim sponsorului “Cupa Budac 2020” Trans Simy! Vă mulțumim vouă, jucătorilor, pentru participare și totodată suporterilor, pentru galerie și susținere. Având în vedere că ne-am adunat într-un număr atât de mare, vă așteptăm și la o a doua ediţie, de vară, în aer liber, pe terenul sintetic din localitatea Jelna, însă, vom reveni cu informații! Felicitări tuturor participanților!”, au transmis organizatorii.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5