Cupa Şcolilor la Street Dance: 12 trupe din Bistriţa-Năsăud luptă pentru etapa naţională

Nu mai puţin de 12 trupe din judeţ îşi dispută calificarea la etapa naţională a Cupei Şcolilor la Street Dance, care va avea loc la Bistriţa, în 13 mai. Până atunci, în 5 mai, la Palatul Culturii, şapte trupe ale elevilor de gimnaziu şi cinci trupe de liceeni vor lupta pentru a se califica la marea finală.

         „La nivel gimnazial, vor fi prezente două trupe de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi câte una de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, Şcoala Gimnazială nr. 1, Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” şi Liceul Teoretic „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului. În competiţia liceelor, intră trupe de la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, LPS Bistriţa şi Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” din Sângeorz Băi”, ne-a declarat organizatorul acestui eveniment la nivel naţional, dar şi judeţean, Dora Incert de la Reborn Dance Studio.

         Potrivit acesteia, juriul este format din Maria Măjeri din Bistriţa, Lorant Lantos – Jump in Dance  Company Cluj-Napoca şi Flaviu Boreslavschi (Cluj).

         Primele trei clasate la fiecare categorie vor participa la etapa naţională, unde mai sunt aşteptate trupe de dans din 11 judeţe, după cum ne-a declarat Dora Incert. Aceasta a mulţumit pentru susţinere Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5