Cupa Ticu Steff, la a doua ediție! Schiorii bistrițeni, așteptați, în 8 februarie, la un eveniment sportiv de marcă!

Asociaţia Pro Universitaria şi Asociaţia Ticu Steff Pro Schi Alpin organizează în data de 8 februarie 2020 concursul memorial de schi alpin Cupa Ticu Steff.

Concursul se află anul acesta la a doua ediţie, dupa ce primul Memorial a avut loc anul trecut tot în februarie, pe Pârtia Cocoş din Bistriţa şi s-a bucurat de un real succes în rândul participanţilor. Concursul va beneficia de o organizare profesionistă cu arbitraj şi logistica specifice acestui tip de competiţii.

Toţi copiii care vor participa la eveniment, în rândul concurenţilor sau al spectatorilor, se vor distra la baza pârtiei cu membrii Trupei Sclipirici care vor susţine un mic spectacol şi vor organiza jocuri şi activităţi interactive pentru cei mici. Adulţii vor avea parte de apres -ski cu DJ şi show-uri surpriză, pentru o zi de schi memorabilă!

Îi aşteptăm alaturi de noi la concurs pe toţi schiorii mari si mici, profesionişti sau amatori. 

E un prilej de reuniune pentru comunitatea bistriţeană pasionată de acest sport şi în numele celui care a fost Ticu Steff, să petreacă o zi frumoasă pe pârtia de schi!

Ne-am mobilizat cu resursele proprii pentru a putea oferi schiorilor bistriţeni şi din împrejurimi un eveniment dedicat lor, sperăm şi suntem încrezători că Pârtia Cocoş va putea găzdui şi în acest an concursul memorial de schi Cupa Ticu Steff. Cei ce doresc să-şi testeze abilităţile şi nivelul de performanţă prin participarea la concurs sunt invitaţi să se înscrie online prin accesarea paginii https://proschialpin.org/cupaticusteff/.

***

Dumitru Steff (1945 -2018) a fost primul profesor de educaţie fizică cu specializarea schi alpin din Bistriţa. Alături de Ştefan Berbecariu, a fondat Asociaţia Judeţeana de Schi – Biatlon, Bistrița-Năsăud.
Pasionat de munte, mișcare, zăpadă și mai ales de schi alpin, Ticu Steff, asa cum îl știu toți care l-au cunoscut, a inițiat în tainele schiului sute de copii din Bistrița, cărora le-a insuflat totodata dragostea pentru munte și zăpada, iar pe o parte dintre ei i-a antrenat pentru performanță în cadrul CSS și LPS Bistrița, împreună cu Horea Ștefănescu.


Ticu Steff și-a incheiat cariera de antrenor în anul 2011 când în urma unor probleme de sănătate a fost nevoit să renunțe la schi, pasiunea lui de o viață A rămas însă aproape cu sufletul de lumea sportului de performanță din Bistrița până în ultima clipa.

Membrii Asociației Pro Universitaria și Asociatiei Ticu Steff - Pro Schi Alpin

 

 

 

 

 

Comentarii

14/01/20 11:45
Iarna bistrițeană

Cuscrii, Bistrița și struțul
Pun omăt nou pe deluțul
Ce ne dă numai frisoane.
Unde stai pitit, baroane?
Plantat în mustul zăpezii,
Schi nautic, ski Zambezi.

Bistrițeni, acesta-i prețul
Că l-ați revotat pe Crețu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5