Curs gratuit de ,,educaţie economică elementară” pentru elevii claselor primare

Timp de trei zile, ,,Cooperativa de Afaceri” din Bistriţa va demara un ciclu de cursuri gratuite, ABC- ul Afacerilor.

Cursurile se adresează elevilor din ciclul primar, clasele II-IV şi sunt incluse în programul ,,Mami! (Tati!) Vreau să am afacerea mea”.

,,În cadrul acestui program, copiii vor învăţa jucându-se, ABC- ul antreprenoriatului. Vor înţelege valoarea banilor şi a timpului, vor învăţa să întocmească şi implementeze un buget, să economisească, să prezinte o idee şi multe alte deprinderi folositoare. Toate cursurile legate de concepţia, prezentarea, materialele şi suporturile de curs vor fi suportate de către Centrul Privat de Afaceri Bistriţa din resurse proprii”, ne-a declarat Cristian Munthiu, manager - partener, Cooperativa de Afaceri –Bistriţa.

Primele cursuri au debutat, ieri, la Şcoala Generală ,,Lucian Blaga” cu elevii claselor a III-a. Azi, de la ora 11.00, elevii claselor a II-a vor participa la cursuri, urmând ca marţi, 10 mai, de la ora 12.00, să fie iniţiaţi în tainele afacerilor, elevii claselor a IV-a.

Centrul Privat de Afaceri - Cooperativa de Afaceri este o firmă de ,,consultanţă în management”, specializată în programe de training antreprenorial, analiză, diagnostic şi asistenţă pentru afaceri.

Pentru detalii suplimentare, îi puteţi contacta la telefon 0761-097.074; 0363-401.387, pe email: [email protected] sau accesând pagina de internet www.econsultanta.net.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5