Cursuri de administraţie publică şi politici economice pentru democrat-liberali

În acest weekend, în staţiunile turistice Bran şi Moeciu de Sus, s-au desfăşurat cursurile modulului de administraţie publică locală şi de politici economice ale Programului de Excelenţă în Politică, organizate de către Fundaţia Konrad Adenauer împreună cu Partidul Democrat Liberal, ne-a comunicat Mihai Sărmăşan, vicepreşedinte PDL Bistriţa.

La acest Program de Excelenţă au aplicat membri PDL din toată ţara, având vârsta cuprinsă între 22 şi 45 de ani. În urma unor interviuri organizate de către specialiştii Fundaţiei Konrad Adenauer, din rândurile organizaţiei Municipale a PDL Bistriţa, au fost selectaţi să participle la cursurile de administraţie publică locală – Mihai Sărmăşan (vicepreşedinte PDL Bistriţa şi consilier municipal PDL); la cursurile de Politici Economice – Ciprian Constantinescu (prim- vicepreşedinte PDL Bistriţa), iar la cursurile de politici sociale – Mihai Tisa ( secretar executiv PDL Bistriţa).

,,Principalele teme discutate la acest sfârşit de săptamână la Bran în cadrul seminarului de administraţie publică locală au fost cadrul constituţional, legislativ şi instituţional al administraţiei publice, Reglementări generale în administraţia publică locală şi Statul şi autorităţile publice în viziunea Constituţiei României. La Moeciu de Sus, temele abordate în cadrul modulului de Politici economice au fost legate de Politica monetară, Rata inflaţiei şi Politici de stabilizare macroeconomică. Temele au fost dezbătute de invitaţi şi lectori, precum şi de profesori de la universităţi de prestigiu din ţară », ne-a precizat Mihai Sărmăşan.

Fundaţia Konrad Adenauer este o fundaţie politică, apropiată Uniunii Creştin-Democrate din Germania, care desfăşoară în România încă din 1991 activităţi de educaţie politică şi consultanţă. Activitatea ei se desfăşoară în cooperare cu instituţii ale statului, partide politice, organizaţii civice, precum şi cu personalităţile marcante ale ţării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5