CURSURI GRATUITE PENTRU TINERET

Proiectul "Tânar educat pentru o comunitate durabilă", ce se urmează să se desfăşoare în cursul săptămânilor viitoare în Bistriţa se doreşte a fi “un instrument specializat de politică socială în domeniul tineretului”, potrivit iniţiatorului său, , coordonatorul Centrului Teritorial Bistriţa al ANSIT.

Acest program este destinat tuturor tinerilor tinerilor bistriţeni cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani şi are ca obiective, printre altele, creşterea şanselor de integrare socio-profesională a tinerilor cu oportunităţi reduse dar şi încurajarea cooperarii între structurile neguvernamentale de pentru tineret pe principiul parteneriatului în vederea implementarii proiectelor. “

Prin acest proiect dorim sa facem ca tânarul -prin metode de educatie nonformala- sa se implice mai mult in comunitate si sa isi dezvolte abilitatile necesare in luarea unor decizii prin care sa isi asume responsabilitati privind implicarea in proiecte si activitati destinate interesului comunitar pentru dezvoltarea durabila a comunitatii”, sublinia Marius Moldovan.

Programul pentru tineret este structurat pe şase module ce se vor desfăşura în perioada 9 octombrie- 8 noiembrie a.c. Mai multe informaţii se pot obţine şi accesând http://tinedu.tripod.com.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5