D-L GOE VINE LA PALATUL CULTURII BISTRIȚA !

Cine nu a auzit de domnul Goe? Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L.Caragiale vine la Palatul Culturii!

Aventuri cu … DL. GOE

Regia – Iulian Ioan Sandu
Adaptare text – Izabela Oancea
Muzica – Sorin Oancea

„Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realităţi legate de incultură, caractere şi educaţie, desavârşind teatrul de satiră socială.
Ion Luca Caragiale ne provoacă să medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristeţea eternelor probleme comportamentale şi, mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecţii de viaţă, atât de vii şi de actuale.
Universul lui Caragiale este de fapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societăţii noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivăzut.”`(Iulian Sandu, regizor)

DISTRIBUŢIA:

Alexandra Macovei – DL Goe
Alexandra Paftală – Mamiţa
Ana Hegyi – Mam Mare
Dumitru Florescu – Georgescu/Profesorul
Cezara Fantu -Țaca/Anibal
Daniel Onoae – Lefter Popescu/Otopeanu
Codrin Dănilă – Controlorul/ elevul

Vă aşteptăm cu micii năzdrăvani pentru un spectacol în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate, sâmbătă, 12 octombrie 2019, ora 11:00, Palatul Culturii!

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, iar acesta se poate achiziționa de la sediul Palatului Culturii în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 10:00 - 18:00 !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5