Daniel Suciu: Ca ministru, m-am ținut de cuvânt pentru județul nostru!

Am avut la dispoziție puține luni să transformăm ideea unei săli polivalente moderne în realitate. Dar cu ambiție și perseverență acum la Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli din țară, cu o capacitate de 2600 de locuri. Care vor deveni peste 5000 când vor fi organizate concerte, pentru că a fost gândit ca un centru multifuncțional.
Ca ministru, m-am ținut de cuvânt pentru județul nostru!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

21/11/20 15:48
Remus

Motto:
„Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“
(Proverb românesc)

Daniel Suciu, acest fost ministru mic si la propriu si la figurat, ar face mai bine să tacă. In primul rând, ca ministru al Dezvoltării Regionale nu esti pus acolo ca să te ocupi doar de judetul tău. Sa te lauzi ca ai alocat bani de la guvern pentru a construi încă o sală polivalentă la Unirea în conditiile în care Bistrita mai are una chiar in oras, nu-i decât un exemplu de prostie. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița. Chiar si asa, de ce să faci o sală polivalentă la dracu-n praznic pe păsunea din Unirea, când Bistrita nu dispune de o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ.
In al doilea rând, cu mai multă gândire puteau fi alocate resurse pentru
amenajarea unui complex sportiv in Unirea care să includă doar terenuri si dotari pentru practicarea sportului de masă si care să fie conceput dupa modelul Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca, realizat de primarul Emil Boc, cu fonduri guvernamentale prin CNI tocmai in perioada guvernărilor PSD. Ca dovadă că dacă ai cap si argumente temeinice se poate.
Vezi: https://complexsportivgheorgheni.ro/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5