Daniel Suciu: În democrație, câștigă cel mai votat, iar Bistrița are primar și numele lui este Gabriel Lazany!

Declarație politică

Am evitat să vorbesc despre adversari după ce bistrițenii au decis prin vot ce își doresc pentru județ și oraș. Și am tăcut din respect pentru cei care au avut altă opțiune, pentru că rolul nostru este să unim comunitatea după un exercițiu electoral, nu să o dezbinăm. Dar! Dar liberalii NU au limita penibilului și NU au ceea ce e obligatoriu: DEMNITATE și SMERENIE! Robert, ai pierdut zdrobitor, în ciuda unei campanii mizerabile, și ești ultimul care să vorbești acum. Ai pierdut, oamenii nu te-au vrut și poate n-ar strica să te uiți dacă cele 10 porunci le respecți în primul rând tu. Revino la ceea ce știi, la puciuri interne și la executări silite pentru cei care nu au să-ți plătească dobânzi astronomice.
❗️Iar voi, liberali din municipiu, cu Ioan Turc în frunte, NU meritați voturile bistrițenilor ce au avut încredere în voi. Îi mințiți acum vorbind de furt electoral când TOȚI candidații voștri au asistat la numărarea voturilor, când s-au numărat și răsnumărat toate buletinele cu oamenii voștri acolo, cu președinții de secții numiți de voi. În democrație, câștigă cel mai votat iar Bistrița are primar și numele lui este Gabriel Lazany! Chiar și cu 8 voturi. Indiferent de opțiunea lor de duminică, noi îi respectăm pe toți bistrițenii. V-am spus, există viață și după 9 iunie.
#BistrițaPeMainiBune

sursa: Daniel Suciu facebook

Comentarii

12/06/24 20:48
un cetatean

Cine vorbeste de demnitate si smerenie? Inainte de-a fi politruc, cine ai fost dumneata domnule Suciu? Maestrul de ceremonii al domnului Dragnea! Ati mintit si manipulat mereu, asta faci si acum, cand de fapt insulti cetatenii Bistritei care nu sunt pesedisti. Diferenta de voturi este mica si nu va valideaza sa fiti agresivi si dispretuitori. Dar este de inteles, aceasta va este limita.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5