Daniel Suciu: Poate vă apucați și de treabă, că de povești și hore ne-am plictisit. Vezi cum a reacţionat Traian Ogâgău

Reacţii după ce şedinţa de constituire a Consiliului Local Sângeorz Băi nu s-a putut desfăşura, nefiind întrunită condiţia prezenţei a două treimi dintre aleşii locali. Dintre cei 19 consilieri locali, au fost prezenţi doar 9, şi anume 7 de la PSD, 1 – ALDe şi independentul Virgil Dumitru.
„Cei opt consilieri PNL nu s-au prezentat dându-le celor de la PSD posibilitatea de a reflecta asupra numirii viceprimarului. Nu suntem de acord nici noi, nici sângeorzenii ca Virgil Dumitru să fie viceprimar deoarece a demonstrat ce poate până acum. ”, ne-a declarat primarul ales, Traian Ogâgău.
Apoi, el a scris un lung apel către PSD pe facebook:
"Stimați consilieri PSD,
Permiteți-mi să fac un apel către voi, din respect pentru sîngeorzenii care m-au ales atât pe mine și echipa mea, cât și pe voi în Consiliul Local, având toată convingerea că odată aflați în forul administrativ, vom conlucra pentru ei și pentru de dezvoltarea orașului Sîngeorz-Băi, dezvoltare care se impune ca o necesitate vitală. După cum bine știți, mai avem la dispoziție doar câteva zile pentru a alege cea mai bună variantă de viceprimar, omul care să dovedească că este capabil să exercite o serie de atribuții importante, iar acest lucru se va întâmpla fie mâine, fie miercuri cel târziu, conform legii în vigoare. Eu sper ca în tot acest timp să reflectați cât mai bine la câteva aspecte esențiale:
1. Dumitru V. susținut public de dumnevoastră, nu a reușit să demonstreze ceva concret în activitatea sa anterioară și totodată nu este susținut de mii de sîngeorzeni, care anunță să iasă în stradă, în semn de protest, situație în fața căreia eu nu pot rămâne indiferent!
2. Daniel S., cel care s-a îndrăgostit subit de orașul nostru, pe care l-ați susținut pentru funcția de primar și a cărui strategie, indiferent de ce vă spune el, este de a înfrâna procesul de dezvoltare sub administrația mea, ați crezut în el și ați luptat alături de el în campania electorală, a declarat public că va ține cont de doleanțele sîngeorzenilor în desemnarea viceprimarului, după ce va veni cu cel puțin două propuneri.
3. Pentru această funcție există oameni capabili, care pot să se implice activ și constructiv în actul administrativ, în contextul în care, sper că sunteți și voi conștienți de asta, avem foarte mult de lucru în Sîngeorz-Băi iar timpul este prețios. Și aș menționa aici câteva nume: Petrică Mutu, Radu Cârcu, Ioan Niculai Pantelimon... etc.
P.S.Sper ca veți ține cont, înainte de toate, de toți cei care au așteptări foarte mari de la noi și care și-au pus toată încrederea în noua conducere locală: SANGEORZENII, pentru care am să mă lupt până la capăt"!

De cealaltă parte, deputatul Daniel Suciu, candidatul PSD la Primăria Sângeorz Băi, a reacţionat:
"Gargară sau fapte? Credeam că s-a terminat campania electorală domnule Traian Ogâgău jr. Minimul respect din lumea civilizată impune să vă folosesc tot numele, nu așa cum faceți dumneavoastră, folosind doar inițiale și să folosesc formula de politețe "dumneavoastră" în loc de voi. Aceasta se învață la școală și în societate, chiar și în restaurante. De aproape trei săptămâni vă tot plângeți, ne somați, horiți prin parc și faceți doar gargară. Credeam că ați trecut peste vinituri și ieșiți din logica războinică. M-am înșelat. Sîngeorzenii, pe care și eu îi respect și iubesc, că nu doar dumeavoastră aveți acest privilegiu, așteaptă fapte, proiecte și decizii. Nu plânsete și acuzații. Spuneați peste tot că nu vă împiedicați de consiliu și viceprimar. Să vă văd! Eu și consilierii PSD vom ajuta acest oraș. Cu sau fără dumneavoastră. Acesta este un angajament care se va vedea în viitor. Poate nu m-am făcut bine înțeles și trebuie să mă repet...sunt răbdător și mai spun: nu ne amestecăm în administrația dumneavoastră. Nu propunem viceprimar, îl susținem pe Virgil Dumitru. Acest om ne-a cerut sprijinul, dumeavoastră îl tot calomniați mascându-vă neputința și lipsa crasă de diplomație. Dumneavoastră, domnule primar, încercați să convingeți șmecherește consilierii noștri. Nu suntem de vânzare, ca să pricepeți. Așteptăm până în 5 august să faceți parcul lună și bec așa cum ați promis, așteptăm demersurile oficiale și legale pentru înființarea judecătoriei, așteptăm pietonalul de pe Valea Borcutului, biroul APIA, mai așteptăm să plătiți mieii luați în campanie și consultațiile stomatologice gratuite. Cred că asta așteaptă oamenii de la dumneavoastră. Noi mai așteptăm să faceți mofetele, mocănița și asfalt peste tot. Nu uitați de reabilitarea termică a blocurilor, în câteva luni expiră termenul. Și poate să vă apucați și de treabă, că de povești și hore chiar ne-am plictisit. În concluzie, domnule primar, vă asigur de tot sprijinul meu și al colegilor mei consilieri pentru dezvoltarea orașului. Ne bucurăm că ați promis transparență, pentru că asta v-o promitem și noi".

Reacţie la reacţie, însoţită de imagini în care primarul numit Traian Ogâgău adună gunoaie, lăsate cu nesimţire de alţii la locurile de agrement: "
Valea Cormăii, un potențial neexploatat, din păcate și din cauza noastră, a tuturor! Disciplina, ordinea și curățenia, sunt primii pași spre CIVILIZAȚIE, trebuie să îi facem împreună oricât am comenta de pe margine! Numai prin implicarea tuturor vom reuși! Restul e politică și pe noi, sîngeorzenii, nu ne interesează, duceți gunoaiele la tomberoane vă rog"!
Următoarea şedinţă de constituire a Consiliului Local Sângeorz Băi este progarmată mîine la ora 13,.00.
No coment !

Comentarii

26/06/16 14:35

Ce s-ar intmpla cu afacerile d-lui Ogagau daca ar fi boicotate tot atatea zile cat boicoteaza chestia de la Sangeorz? Sa nu mai mearga nimeni la pizeriile d-lui sau sa fie blocata toate publicitatea ce se face la postul de radio. Nu ar mai pusca debitul cu creditul. Si apoi asta-i legea, fie ca ne place, fie ca nu. Chiar crede ca participa la un concurs de “miss” sau “mister”, pe asemenea criterii crede ca se alege vicele?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5