După şase luni de la alegeri, oraşul Sângeorz Băi are viceprimar. Primarul Traian Ogâgău: Lucrul în echipă dă întotdeauna rezultate mai bune

Alegerile locale din Sângeorz Băi au fost cele mai pătimaşe din judeţul Bistriţa-Năsăud, asta pentru că lupta între liberalul Traian Ogâgău şi social-democratul Daniel Suciu s-a dat până la închiderea urnelor. În Consiliul Local, formula politică a fost conturată din opt consilieri PNL, şapte ai PSD, un reprezentant ALDE şi independentul Virgil Dumitru. Orgoliile locale au făcut ca doar din a treia încercare să poată fi constituit Consiliul Local Sângeorz Băi, moment la care a putut depune jurământul şi Traian Ogâgău.
În ceea ce priveşte alegerea unui viceprimar, nu a existat înţelegere, social-democraţii propunându-l pe independentul Virgil Dumitru, ceea ce nu era pe placul PNL. După şase luni, s-a ajuns la un consens. „Consiliul Local l-a ales pe viceprimarul oraşului, pe domnul Virgil Dumitru, consilier independent. Este un pas spre normalitate, un lucru firesc pentru buna funcţionare a aparatului administrativ. Lucrul în echipă dă întotdeauna rezultate mai bune. Interesul sângeorzenilor, al comunităţii e mai presus de orice orgoliu sau interes politic şi vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putinţă să readuc oraşul-staţiune la faima de odinioară. Încredere şi răbdare, împreună reuşim”, a declarat primarul Traian Ogâgău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5