Daniel Suciu şi Bogdan Ivan deschid lista PSD la Camera Deputaţilor, Ioan Deneş, la Senat

Partidul Social-Democrat Bistriţa-Năsăud şi-a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, alături de deputatul Daniel Suciu şi senatorul Ioan Deneş fiind preşedintele executiv Nicolae Moldovan şi secretarul Romeo Florian.

         „La Camera Deputaţilor îi avem pe Daniel Suciu, Bogdan Gruia Ivan, Ciprian Oprea-Ceclan, dar şi reprezentanţii tinerilor, Anamaria Todor, Marius Nicolae Muti, Iulia Maria Runcan şi Vasile Paul Pop. La Senatul României, lista este deschisă de domnul senator Ioan Deneş, cu Romulus Virgil Rus, Andra Bolboacă şi Nicolae Graţian Crişan. Votul cetăţenilor va dovedi că avem oamenii cei mai serioşi şi mai cinstiţi, îi cunosc atât de bine pe fiecare. Vom trimite în Parlamentul României oameni cu expertiză în Parlament, fiindcă avem nevoie şi de anumită experienţă. Sunt legile de care depindem toţi, mai ales că trecem prin momente deosebite”, a precizat primarul Nicolae Moldovan, în calitate de preşedinte executiv al PSD B-N.

         Deputatul Daniel Suciu a menţionat că e o perioadă complicată, iar preocuparea social-democraţilor nu ţine neapărat de alegerile parlamentare şi de numărul de mandate, ci de sănătatea populaţiei.

         „Ne-am fi dorit ca alături de noi să fie şi Radu Moldovan şi Bogdan Ivan, dar acest virus nu iartă pe nimeni. Ne rugăm bunului Dumnezeu ca toţi bistriţenii să fie sănătoşi şi să poată trece prin această perioadă complicată. Unii dintre noi am mai trecut prin campanii, prin bătălii electorale, dar parcă cum e cea de acum nu a fost vreodată şi sperăm să nu mai fie vreodată. Nu lansăm pronosticuri, ne dorim să avem atâtea mandate, noi cei de la Partidul Social Democrat, cât consideră locuitorii judeţului că merităm. Avem un bilanţ al activităţii noastre, atât eu – în calitate de deputat şi de ministru – pe care îl vom face cunoscut în perioada următoare. Nu candidăm împotriva nimănui, ne dorim să convingem cât mai mulţi locuitori ai acestui judeţ că în ultimii patru ani ne-am făcut datoria, iar rezultatele unei echipe minunate, cea a PSD, se văd în fiecare localitate din acest judeţ şi în fiecare sat”, a declarat Daniel Suciu.

         Senatorul Ioan Deneş a mulţumit colegilor din PSD pentru votul de încredere acordat în vederea candidaturii sale. „Mulţumesc cetăţenilor din Bistriţa-Năsăud care au semnat pentru noi pe lista de susţinători. Suntem o echipă a Partidului Social Democrat în care se împleteşte expertiza şi experienţa unora dintre noi cu energia tinerilor care sunt alături de noi şi noi alături de ei. Pe 6 decembrie credem că cetăţenii acestui judeţ atât de frumos vor trimite în Parlamentul României candidaţii cei mai buni care să le reprezinte interesele din punct de vedere legislativ. Le doresc tuturor cetăţenilor din judeţ multă sănătate, lor şi familiilor lor, pentru că cel mai important lucru la ora actuală este sănătatea fiecăruia dintre noi. Fiecare să avem grijă de noi înşine, iar pe 6 decembrie, cu grijă, să mergem să votăm candidaţii cei mai buni”, a concluzionat Ioan Deneş.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5