Sondaj de opinie pentru preşedinţia Consiliului Judeţean: Oamenii PSD implicaţi administrativ, apreciaţi de electorat

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele unui sondaj de opinie realizat de INSCOP Researh la nivelul judeţului nostru care a avut ca scop fotografierea situaţiei actuale a posibililor candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean. Din cadrul Partidului Social Democrat, au fost „sondaţi” actualul preşedinte Emil Radu Moldovan, ministrul Digitalizării – Bogdan Ivan şi primarul Nicolae Moldovan, aceştia fiind puşi în balanţă cu subprefectul Ioan Zăgrean (PNL), Ionuţ Simionca (PMP), dar şi alţi lideri judeţeni.

         Potrivit acestui sondaj, în preferinţele electoratului bistriţean sunt oamenii care fac administraţie, astfel că topul PSD este condus de Emil Radu Moldovan, urmat de Nicolae Moldovan, în timp ce ministrul Bogdan Ivan este pe locul trei, la o diferenţă destul de consistentă.

        "Un alt sondaj l-am făcut pe Bistriţa-Năsăud, pe 1100 de persoane, repartizaţi pe fiecare localitate, pe municipiului Bistriţa, oraşe şi comune. Am sondat câteva personalităţi judeţene. Din interiorul partidului au fost sondate patru personalităţi – preşedintele Radu Moldovan, deputatul Daniel Suciu, ministrul Bogdan Ivan şi primarul Nicolae Moldovan, dar şi Ioan Turc, Ionuţ Simionca. (...)Am considerat că trebui să ştim fiecare aproximativ cum ne poziţionăm faţă de dorinţa electoratului. Unii am ieşit foarte bine, alţii mai puţin bine. Am sondat şi pe ceilalţi, pe toţi preşedinţii pe care i-am ştiut de la partidele politice, de la domnul Ioan Turc, Ionuţ Simionca şi ceilalţi. Vreau să mulţumesc cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud. Clar se evidenţiază două persoane din partid, Radu Moldovan, fără dar şi poate, şi subsemnatul, care avem o apreciere judeţeană şi datorită implicării noastre. (...) Oamenii apreciază pe cei care se implică, mai puţin pe cei care nu sunt implicaţi administrativ, ca să fiu mai diplomat.

Am sondat trei persoane pentru Consiliul Judeţean, pe Radu Moldovan care poate să fie în continuare preşedinte, am sondat propunerea vehiculată – Bogdan Ivan, şi am sondat pe Nicolae Moldovan, o posibilă candidatură dacă se impune vreodată. Cele două persoane care s-a implicat administrativ sunt apreciate. Avem o imagine corectă”, a declarat primarul Nicolae Moldovan.

         Ulterior, acest sondaj a fost prezentat preşedintele PSD B-N, Radu Moldovan, dar şi liderului Marcel Ciolacu. „Vă garantez că PSD B-N va ţine cont de acest sondaj, de următoarele sondaje care se vor face. Se vor mai face pe municipiul Bistriţa, probabil şi la judeţ, care vor arăta o situaţie clară la momentul de atunci. Vom discuta intern acest sondaj şi vom lua deciziile cele mai bune. Garantăm că vom fi câştigători la toate nivelurile, atât la Consiliul Judeţean, cât şi la Primăria Bistriţa, cât şi la Beclean. Avem primari foarte buni, care sunt apreciaţi de comunităţi şi de cei pe care i-am sondat”, a transmis prim-vicepreşedintele PSD BN, Nicolae Moldovan.

         De asemenea, va fi analizat foarte bine şi momentul în care vor fi anunţate candidaturile pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Primăria Bistriţa

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5