Trei nume în sondajul pentru Primăria Beclean: Cristian Nicula, Bogdan Tuşa şi Radu Săplăcan

     Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a anunţat că la nivelul oraşului a fost realizat un sondaj de opinie, pentru a vedea care este atitudinea cetăţenilor faţă de administraţia social-democrată, dar şi faţă de diferite personalităţi, atât din cadrul PSD, cât şi de la alte partide politice. Au fost chestionate 400 de persoane din oraşul Beclean, iar rezultatele arată că PSD este foarte bine poziţionat. Cele trei nume au fost "sondate" în perspectiva alegerilor locale de anul viitor. 

   „Atâta voi sta în administraţie şi în politică cât pot să răspund cu nume şi prenume la ceva. Nu am de ocolit nimic. Am făcut un sondaj pe oraşul Beclean, am sondat câteva personalităţi locale, inclusiv pe subsemnatul. Am sondat tot ce am ştiut eu că au tendinţe de candidatură, şi de la alte partide. De la noi (PSD), am sondat pe Cristian Nicula, actualul inspector şcolar general, pe Bogdan Tuşa, managerul spitalului, şi pe Radu Săplăcan, fostul arhitect şef al judeţului, un om care ajută comunitatea. (...) Stăm foarte bine, rezultatul PSD pe Beclean nu are rost să vi-l spun, am supăra pe cineva, e un procent de care eu sunt onorat şi le mulţumesc tuturor cetăţenilor. Mulţumesc becleanarilor că după atâţia ani îşi doresc să continuăm", a declarat Nicolae Moldovan.

În sondaj au fost incluşi şi reprezentanţi PNL, PMP, AUR.

Clasamentele oficiale cu fiecrae nume în parte nu au fost date publicităţii, ci doar faptul că PSD se bucură de o mare încredere în rândul electoratului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5