Daniela Ramirez Sucilă, mamă a trei copii, unul din cei mai implicaţi voluntari SMURD! Cursuri de prim ajutor absolvite la Bistriţa şi în Mexic!

Daniela Ramirez Sucilă (26 de ani) este, de departe, unul din cei mai implicați voluntari din echipa noastră. Mămică a trei copii, reușește să facă în fiecare lună peste 100 de ore de voluntariat în cadrul echipajului de prim ajutor #SMURD din Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Absolventă a Programului ”Salvator din Pasiune” în anul 2018, Daniela s-a implicat și în activități de informare preventivă, pe lângă misiunile operative. A absolvit cursuri de formare a voluntarilor și la Crucea Roșie România, Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud (întrerupt din cauza pandemiei), dar și în cadrul Crucii Roșii din Mexic.

Momentan, se află pentru o lună de zile în țară și nu a putut să stea deoparte de ceea ce îi place și o face să se simtă utilă comunității. Am găsit-o entuziasmată în așteptarea alarmei pentru a ajuta comunitatea noastră, la orice situație de urgență ar putea să apară. Explică recunoscătoare că toate cunoștințele deprinse atât teoretic, dar mai ales practic în cadrul voluntariatului la ISU Bistrița – Năsăud au ajutat-o și în viața de zi cu zi. A știut ce trebuie făcut, cu calm și profesionalism, atunci când unul din băiețeii săi a suferit o accidentare, dar și cum să acorde primul ajutor la un accident major, în perioada cât se afla în Mexic.

Își dorește să își completeze studiile și să activeze în domeniul medicinei, pentru că simte că acolo se regăsește.

Noi îi suntem recunoscători pentru implicarea și seriozitatea pe care le arată de fiecare dată când activează pe echipajele salvatorilor bistrițeni ! Mulțumim, Daniela !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5