Ionuţ Simionca (PMP) cere demisia ministrului de Externe, pentru reacţia anemică în apărarea românilor sechestraţi pe aeroporturile din Mexic

Peste 100 de români erau sechestraţi într-un terminal al Aeroportului din Cancun, unii de mai bine de 4 zile şi 4 nopţi. Oamenii sunt nevoiţi să doarmă pe jos, li s-au confiscat telefoanele mobile, actele etc. Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a cerut demisia ministrului de Externe, pentru "reacţia anemică" a acestuia în apărarea cetăţenilor români expulzaţi.

"După ce zidul dintre SUA și Mexic a rămas o himeră în imaginația fostului Președinte al SUA, Donald Trump, Mexicul a decis să construiască un zid care să îl separe de România. Sunt indignat de sechestrarea turiștilor români pe aeroporturile din Mexico City și Cancun și de tratamentul inacceptabil la care au fost supuși aceștia. În același timp, consider că statul român, prin Ambasada României la Ciudat de Mexico și Ministerul Afacerilor Externe, nu și-a făcut datoria față de românii aflați la nevoie. Un stat puternic este cel care reușește să își apere cetățenii, oriunde în lume se află aceștia. Pentru reacția anemică față de expulzarea fără temei din Mexic a românilor plecați în vacanță, ministrul Bogdan Aurescu ar trebui să își prezinte demisia", a declarat Ionuţ Simionca.

Comentarii

04/02/21 10:52
Bistritean

Asa le trebuie ! Sa stea acasa nu sa tot umble ca niste telelei in zonele de unde ne aduc acasa ( inapoi ) tot felul de boli si virusi . Avem si in tzara destule locuri turistice frumoase unde sa-si cheltuie euroii daca-i dau afara din casa .
Ce???! sa cheltuim noi din banii publici, sa mergem cu avionul sa-i aducem inapoi acasa , pe acesti " smardoi " pe care parca-i mananca dr.acu-n c*r ? In nici un caz ! N-au decat sa vina indaratulea pe banii lor, precum s-au si dus .
Terminati odata cu cheltuielile banilor publici in interesul unor nesabuiti care umble telelei si aiurea peste tot, maiales in aceasta perioada pandemica ... , ca nu noi i-am trimis acolo !

04/02/21 13:00
Mari

Din ce pozitie cere domnul Simionca demisia ministrului?Intreb si eu.

08/02/21 13:04
Comentator

Ce sa-ti povestesc, acuma este vinovat ministrul de externe, ca niste lalai se duc telelei si haihui peste tot, acuma cand pandemia-i cat capra ! Asa le trebuie ! Acolo sa stea pana m-oi duce eu dupa ei sa-i aduc inapoi , pe banii mei !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5