Daniela Todor va evolua pentru CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud! Joi, meci greu cu HC Zalău, în direct la TVR 1!

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud a transferat-o pe Daniela Todor, de la CSM Roman , grupare care a anunțat de curând că se retrage din Liga Florilor.

Handbalista născută pe 18 noiembrie 1988, la Râmnicu Vâlcea, evoluează pe posturile de inter stânga și coordonator de joc. Va juca pentru Gloria 2018 cu numărul 18.
 A câștigat în carieră Super Cupa Europei, este semifinalistă de Champions League, campioană a Romaniei și de două ori finalistă în Cupa României. Are totodată și două participări în Cupa EHF. A jucat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, HC Zalău, SCM Craiova și CSM Roman.

"Am ales Gloria 2018 Bistrița – Năsăud, pentru că la acest club se dorește performanță ! Proiectul propus, dar și echipa (pe multe dintre fete le cunosc) și staff-ul tehnic m-au făcut să vin cu sufletul deschis la Bistrița. Sunt fericită de alegerea făcută. Abia aștept întâlnirea cu publicul bistrițean”, a declarat Daniela Todor. 

*** 

Echipa noastră dispută joi după - amiază, în deplasare, la Zalău partida din etapa a IX-a cu echipa Handbal Club din localitate.  Meciul aduce față în față Gloria 2018 - a 5-a clasată în Liga Florilor (5 victorii și 3 înfrângeri)  - și HC Zalău, ocupanta locului 9 (3 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri). După 8 etape, echipa noastră a acumulat 15 puncte, în timp ce gazdele au 11 puncte. Meciul este programat joi de la ora 17.30. Va putea fi urmărit în direct pe postul național de televiziune - TVR1.

Baftă fetelor !
Hai Gloria !

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5