De la inimă la inimă

Daruri pentru copiii orfani de la Mănăstirea Podul Coşnei

Moş Crăciun nu i-a uitat pe copiii orfani de la Mănăstirea Podul Coşnei din judeţul Suceava. Ba chiar a venit mai devreme, pentru a le aduce, măcar pentru o zi, zâmbetul pe buze. Şi-a trimis ajutoare de nădejde, un grup de elevi şi profesori de la Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu”.

La sfârşitul săptămânii trecute, elevii din clasele a II-a D, a IV-a D, a VI-a D şi a VIII-a D de la Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu”, coordonaţi de învăţătoarele Garofiţa Dragonici, Rodica Halmu şi profesoara de religie Andreea Pintiliescu, au organizat o acţiune umanitară de ajutorare a celor 42 de copii orfani de la Mănăstirea Podul Coşnei, judeţul Suceava.

Potrivit cadrelor didactice, copiii au răspuns cu mult entuziasm, dăruind din puţinul lor pentru a-i bucura pe orfanii de la mănăstire. Echipei de voluntari li s-a alăturat şi Nicoleta Butuza, biliotecar în cadrul CN ,,AM”.

,,S-au mobilizat şi au colectat haine, alimente, dulciuri, fructe, rechizite. Cei 42 de copii orfani au mare nevoie de sprijin, au nevoie să simtă că nu sunt singuri. Este o acţiune de suflet pe care vom încerca să o continuăm”, ne-au declarat cadrele didactice de la Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]