De ce sa folosesti iluminat cu banda LED?

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a adauga o nota suplimentara decorului casei dvs., dar fara a investi o suma considerabila de bani, atunci iluminatul cu banda LED poate fi solutia ideala!

Avantajele principale ale acestui sistem modern de iluminat sunt: instalare usoara si consum redus de energie. In plus, datorita faptului ca banda LED este flexibila si versatila, aceasta poate fi folosita in diferite zone de interior ale locuintei. Incepand de la tavane, scari, mobilier, puteti crea efecte unice care va vor face casa mai frumoasa, unica si fermecatoare.

Ce este iluminarea cu banda LED?

Iluminarea cu banda LED consta dintr-o secventa de lumini grupate pe o banda, de obicei adezvia, care poate fi aplicata pe diferite suprafete. Folosita pentru a personaliza si ilumina mediile interioare, aceasta creeaza un efect de lumina indirect, continuu si liniar, care serveste atat pentru a ajuta la iluminarea principala cat si pentru a evidentia o anumita zona. Insa nu de putine ori, proprietarii folosesc iluminatul cu banda LED ca si sursa de iluminat principala.

Avantajele folosirii de benzi LED in design-ul interior

Temperaturi si culori diversificate

Banda LED se regaseste in comert in diferite culori si tonuri, ajutand designer-ul de interior la compunerea mult mai usoara a mediului ambiental dorit. Astfel putem regasi:

- lumina alba calda: ton galbui, asemanatoare lampilor cu incandescenta si potrivita pentru o iluminare mai intima si confortabila in acelasi timp;

- lumina alba rece: de culoare alba spre albastru, asemanatoare cu lampile fluorescente care permit un efect de vizibilitate mult mai sporit;

- lumini RGB: de culori Rosu, Verde, Albastru, a caror ritm, intensitate si tonuri poti fi reglate cu ajutorul unui controller.

Fiabilitate

Cu o rezistenta buna la factori externi, benzile luminoase cu LED au o durata de viata intre 50 si 100 de mii de ore, insa conteaza foarte mult si de calitatea oferita de catre producator.

Siguranta in utilizare

Deoarece nu emit raze ultraviolete sau infrarosii, aceste benzi sunt sigure atat pentru instalare cat si pentru utilizare. In plus, nu disipa caldura si nu incalzesc obiectele din jur, eliminand pericolul de producere a unor incendii chiar si atunci cand sunt amplasate pe elemente din lemn.

Cel mai interesant lucru la folosirea benzilor LED este faptul ca poti decora spatiile interioare dupa gustul si proiectul tau, realizand totul unic si personalizat. Sfatul nostru este sa cumparati produse de calitate si sa nu faceti compromisuri la calitate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5