Iluminatul în serie pentru parcuri

Se spune că o culoare frumoasă de iluminat este cea care redă starea de spirit precum şi aspectul de frumos al oricărui mediu, motiv pentru care este indicat să ne planificăm o ieşire în aer liber acolo unde iluminarea se face în moduri variate şi diverse.

            Iluminarea cu becuri led în serie ne ajută să ne creăm o ambianţă caldă şi confortabilă, pentru că aşezarea acestora în locurile potrivite poate crea cea mai plăcută atmosferă, în care să ne simţim relaxaţi şi confortabili în acelaşi timp.

            Denumite şi “frânghii de lumina” aceste mici becuri colorate sunt plasate uniform într-un tub de plastic, utilizate în scopul iluminatului din mediul interior şi exterior. Aceste frânghii de lumini sunt utilizate în diferite cazuri şi sunt stabilite în funcţie de necesităţile publicului, încât diferitele modele pot adaugă un aspect destul de festiv locului. Pentru luminatul exterior sunt folosite mai multe tipuri de lumini, inclusive cele care conţin bec cu led de la greentek rezistente la consum, cu o eficienţă de câteva mii de ore, precum şi cu un consum redus de electricitate.

            Idei de iluminat spaţiile exterioare

            Dacă începem să ne plimbăm prin grădina cu siguranţă vom găsi un loc în care vom putea vizualiza un element lipsa al peisajului, în care cu siguranţă vom dori să punem ceva şi de ce să nu mergem pe becuri cu led? Dacă este posibil, este bine să facem o schiţă a locului, pentru a realiza o conexiune bună între plantele care sunt în grădină, piesele de mobilier şi iluminat.

            Frânghiile cu led pot fi utilizate pentru a evidenţia marginile şoselelor, oferind un aspect mai plăcut turiştilor, dar şi şoferilor care se deplasează extern. Ajută la o mai bună ghidare şi la o mai bună identificare a semnelor rutiere.

            Evidenţierea scărilor exterioare ale unei pensiuni, ale unui restaurant sau ale unei case se pot asigura prin coloane de lumini colorate. Trebuie să va asiguraţi că le utilizaţi în mod corespunzător, astfel încât persoanele care frecventează scările să nu se împiedice.

            Copacii şi ramurile acestora pot prinde un aspect mai real, care să confere o stare de visare celor care optează pentru o plimbare în parc. Înfăşurarea unui singur fir de lumini pe trunchiul unui copac va oferi un aspect festiv acestora şi va încânta pietonii.

            Pentru sezonul festiv sau în preajma sărbătorilor de iarnă, iluminatul din coroane, fulgi de zăpadă, reni sau stele pot conferi cele mai plăcute emoţii copiilor, dar şi adultilor, care optează pentru o plimbare în parc şi pe străzile împodobite în căutarea cadourilor. Folosirea cablurilor de rezistenţă pentru cadru şi pentru linia iluminatului din jurul acestor forme de artă trebuie să fie realizate în sistem de rezistenţă şi de durabilitate. Dacă locuiţi la casă, amplasarea acestor forme luminoase în grădina sau pe terasă va crea un aspect de opulenţă.

            Pentru un eveniment festiv de genul nunţilor sau al balurilor, mai ales pentru balurile mascate, iluminarea balustradelor şi a foişorului în lumini de albastru sau de violet va crea un mister plăcut, conferind un ton liniştit şi elegant exteriorului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5